hur man kan förhindra strålkastare från gulfärgning

hur man kan förhindra strålkastare från gulfärgning

Strålkastarna på moderna bilar är konstruerade från polykarbonatplast. Detta ger strålkastarna mer hållbarhet, men det kan också resultera i en potentiellt farlig uppbyggd av oxidation. Oxidation eller gulfärgning av bilarnas strålkastare uppstår när solens värme gör att porerna i polykarbonatplast att expandera, vilket gör att smuts och annat skräp att fastna på strålkastarna. Det är möjligt att förhindra denna gulfärgning att se till att strålkastarna förbli klar

Du behöver:.
Mjuk trasa.
Bilschampo.
Syntetisk bil polish.


1.
Torka av strålkastarna med en mjuk trasa efter exponering för smuts, skräp eller isiga vägar som har täckts med vägsalt.

2.
Tvätta strålkastare med bil tvål och vatten var tredje månad. Detta kommer att förhindra ansamling av toxiner, bland annat surt regn och smuts att kan orsaka gulfärgning på strålkastarna att uppstå.
3.
Polska strålkastarna efter reningsprocessen. Detta kan uppnås med en syntetisk plast lack som innehåller UV-skydd agent. Följ instruktionerna på förpackningen att vaxa bilens strålkastare korrekt.
4.
Parkera bilen i garage eller på en skuggig plats när den inte körs. Detta hjälper till att skydda strålkastarna från UV-strålar som orsakar polykarbonat strålkastarna från gulnar.


Relaterade artiklar


hur du återställer datorn i en 2007 Dodge Charger
hur du justerar säkerhetsbälten i en 2002 bergsbestigare
hur man byter stötdämpare bak på min Cadillac
hur man installerar Toyota Tacoma klädslar
förståelse fordonsindustrin elektriska kopplingsscheman
Hur tar jag bort salt fläckar från bil mattor?
Skillnaderna mellan obd1 & OBD2
hur man startar en TDI diesel på vintern
vad är en broms lampa?
instruktionerna för att installera en serpentin bälte på en 1999 Dodge Caravan