hur man kan förbättra Montero miltal

hur man kan förbättra Montero miltal

Du kan göra mindre förändringar i sättet du bryr dig om och kör din Mitsubishi Montero att förbättra bränsle körsträcka. Även små förändringar i hur du styr din Montero kan leda till långsiktigt sparande i bränslekostnader och allmänt förbättra din bils bränsleekonomi. Enligt MotorTrend bör din Montero få mellan 13 och 19 miles per gallon, beroende på vilket år det var manufacturered
1.
Stäng av luftkonditioneringen. Använda luftkonditioneringen ökar mängden av påfrestningar du sätter på din motor. Cool din Montero genom att rulla ned fönstren eller kör fläkten alternativet på din luftkonditionering.
2.
Håll motorn fungerar väl skick. Gör alla nödvändiga reparationer så snart du blir medveten om problemet, låt inte det problem att bygga upp till långsiktiga skador sker på motorn. Eventuella problem med din motor kommer att orsaka att motorn arbeta hårdare, och som använder mer bränsle. Den Monetero kan få upp till 19 miles per gallon en, men det kommer att bli mycket mindre än så, om det inte är igång ordentligt.
3.
Begränsa vikt du bär på Montero. Extra vikt är lika med extra arbete för motorn och minskar bränsle körsträcka. Dessutom bär last i bilen i stället för att fästa det på biltak. Fästa objekt till takräcken gör bilen mindre aerodynamisk och ökar luftmotstånd.
4.
Rutinmässigt kontrollera lufttrycket i däcken och se till att din Montero hjul alltid hålls korrekt justerade. Du kanske också vill överväga att ersätta din Montero nuvarande däck med lågt rullmotstånd, som syftar till att minska friktion ett fordon får från sin kontakt med vägen.


Relaterade artiklar


hur du tar bort torkararmarna på en Jeep Wrangler
strålkastare monteringsanvisning
hur man identifierar chevy nummer motorblock
Hur öppnar jag en låst dörr på en Nissan Sentra?
hur man rengör skivbromsar
hur man byter en BMW Z4 däck
hur man håller en bil sval på sommaren
hur man kan återställa den ursprungliga glans till GM aluminium hjul
Hur tar jag bort ett dörrhandtag på en 2002 Toyota Camry?
2003 Chevrolet påminner