hur man installerar weatherstrip på en 1940 Buick dörr

hur man installerar weatherstrip på en 1940 Buick dörr

Installera nya gummilister runt dörrar på en 1940 Buick kommer att skydda insidan av klassisk bil från regn och fukt. Kondens bildas när fuktig luft kommer i kontakt med en sval yta, och en sådan luftfuktighet kan påverka ens en bil som står parkerad i ett garage. Mycket fukt på insidan sönderfaller ursprungliga eller återställas klädsel och streck snabbt. Nya gummilister skyddas fordon från regniga förhållanden på daglig-förare och tätningar garage bevarade veteranbilar borta från fukt

Du behöver:.
Justerbar tång.
Spackelspade.
Gummilister.
Automotive sigill lim.
Gummiklubba.


1.
Öppna Buick dörren. Placera ett par justerbar tång på en gummilister ankare eller stift i gummit. Pressa tång och dra ankaret eller stift ur gummi. På detta sätt ta bort alla bifogade filer i ytterkanten av dörren.
2.
Tag i ena änden av det gamla gummi med en tång. Dra gummi bort, flytta tång runt dörren som behövs för att dra hela täta.
3.
Placera en spackel på gummilister område på en 45-graders vinkel mot metall. Tryck spackeln fram och tillbaka för att skrapa bort av gummilister området ska gamla limmet som finns kvar och alla små partiklar kvar från den ursprungliga förseglingen.
4.
Placera den nya gummilister på dörrkarmen för att torka passar det för storlek. Dra vädret strippa bort från ramen, håller upp i mitten med en hand. Squirt fordonsindustrin tätning klister mellan de två hålen för ankare eller stift längst upp i mitten av gummi.
5.
Börja längst upp, placera gummilister på dörrkarmen och placera hålen. Tryck på ankare eller stiften i gummi på toppen två centrum hål. Tryck på fästelement i tätt med gummiklubba. Fortsätta denna process till vänster och höger om centrum och ner till botten av dörren.
6.
Låt limmet torka enligt paketets anvisningar innan du stänger dörren.

7.
Upprepa denna process för den andra dörren.

tips och varningar


 • Bifoga tvådelad gummilister av överlappande leder med en fjärdedel tum och limma. Tryck korsningen tillsammans och låta limmet torka innan du stänger dörren.
 • grund av den extra tjocklek av nya gummilister, kommer fordonets dörrar behöver mer kraft för att stänga dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan dra en generator remskiva
  hur ändrar fjärr nyckel batteriet på en toyota
  hur mycket olja för en 2005 Hyundai Tiburon GT oljefilter?
  hur du ska justera strålkastarna i en 2005 Scion xB
  hur du ändrar tändstift på en sexcylindrig 2005 Dodge Magnum
  Vad händer om du sätter fel gas i en bil?
  hur man byter startmotorn i en Lexus GS 400
  hur du tar bort ett oljetråg från en 2001 aurora
  hur man byter en värmare kärna på en 1988 bronco II
  hur man byter glödlampor i en bil