hur du redigerar gas körsträcka på en jeep 4,0

hur du redigerar gas körsträcka på en jeep 4,0

Du kan förbättra bränsle körsträcka du får ut av din Jeep 4,0 liters V6-motor med rätt att behålla Jeep och göra smart körning beslut. Genom att ändra sättet du använder Jeep och hur du sköter den, kan du förvänta dig att något förbättra ditt bränsle körsträcka. Även mindre bränsle körsträcka förbättringar kan göra stor skillnad över livslängden för din Jeep

Du behöver:. .
Startkablar
Bränsle.


1.
Se alltid till din Jeep är däcken ordentligt pumpade och i gott skick. Du kommer också vill se till Jeep hjul är korrekt riktade. Däck som är i dåligt skick kommer att orsaka Jeep arbeta hårdare, speciellt om däcken inte är i anpassningen och bilen drar åt ena eller andra hållet medan du kör.
2.
Håll din motor igång ordentligt genom att utföra regelbundet underhåll och oljebyte. Reparera eventuella problem så fort de kommer upp snarare än att låta dem gå tills de en negativ inverkan på motorn. Problem som är tillåtet att bygga upp kan göra permanent skada på din Jeep.
3.
Lämna inte motorn på tomgång. Tomgång använder bränsle för att hålla motorn igång trots att Jeep faktiskt inte är i rörelse. Det är olagligt att lämna ett fordon på tomgång i vissa stater, såsom Kalifornien, på grund av utsläpp bilarna ger vid tomgång.
4.
Skär ner den tid du spenderar bakom ratten . Genom att planera dina resor och ärenden mer effektivt kan du minska den mängd bränsle du använder i din bil. Gå till dollar store, snabbköp, och läkarmottagning i en resa i stället för att slösa bensin på separata utflykter.


Relaterade artiklar


hur man byter olja på en 2001 ford explorer v6
hur man installerar SBC tätningar ventilspindeln
hur man installerar en dörr weatherstrip i en mustang
hur man använder Autoglym 07b plast och gummi renare
hur till låsa upp en geo metro bil
hur du tar bort repor från bil lack
hur man byter oljefilter på en 1994 Lexus 300 es
Hur testar jag en switch bromsljus?
ersätter talaren säkringen i en Volvo S60
hur man byta ut bränslefiltret på en 1994 honda