hur du hittar värdet bromsok luftskruv på en bakbroms av en F-150

hur du hittar värdet bromsok luftskruv på en bakbroms av en F-150

Ford F-150 pickup har servoassisterade bromsar skivor fram och bak standard trumbromsar. Bakre skivbromsar är ett alternativ. Skjutmått kan vara antingen enkel kolv eller två modeller kolven. Båda typerna har sina kolvar på insidan hälften av bromsoket. När du bromsar, skjuter hydrauliska trycket på kolvarna insidan pad mot bromsrotortemperatur. Samtidigt drar detta tryck den yttre plattan mot rotorn. Vilken typ av bromsok du har kommer att avgöra placeringen av luftskruv.

Du behöver:
rörtång
. Jack.
Pallbock.


1.
Park F-150 på en nivå markbeläggning och dra åt parkeringsbromsen.
2.

Använd en rörtång för att lossa muttrarna på förarsidan hjul. Höj F-150 med en domkraft och stöd med en pallbock på den upphöjda sidan. Slutför ta bort muttrarna och ta bort hjulet.
3.
Leta där hydraulisk broms linje fäster vid bromsoket. Om det är en dubbel-kolvs bromsok, kommer det fäster toppen av bromsok på insidan hälften. Om du tittar ner på linjen, kommer luftskruv ovanför linjen, ovanpå bromsoket. Om det är en enda kolvs ok, fäster linan på baksidan av insidan hälften av bromsoket. Den luftskruv är också skruvas fast på baksidan av bromsok, strax ovanför linjen.


Relaterade artiklar


hur man kan få baklykta trådarna på 2009 subaru skogsbrukare
hur man rengör en syresensor på en Buick Opel
kemikalier i ett bilbatteri
anvisningar för VW dörrpanelen
hur man gör en växelspaksknopp
min 1998 Dodge kommer inte vev
hur man använder Autoglym 07b plast och gummi renare
Parlamentet påminner för 2001 Nissan Sentra
hur du tar bort baksätet på en Ford F-150
hur man rengör mekaniker händerna billigt