glödlampa typer för bromsarna på en VW Jetta vagn tdi

glödlampa typer för bromsarna på en VW Jetta vagn tdi

Jetta TDI Wagon är en bil från tyska biltillverkaren Volkswagen. För att upprätthålla en säker fordon för vägar, är det viktigt att vara uppmärksam på eventuella utbränd lökar du kan ha i främre eller bakre utsidan av ditt fordon. Bakljus är särskilt viktiga, eftersom de alert karl bilister som du stannar. Om du vet vilka typer av glödlampor att hålla på sidan kan du se till att du aldrig kommer att fångas med en utbränd bakljus i din Jetta Wagon TDI.

Bakljus

Detta är den standard ljus som tänds när strålkastarna är på och ser ut som röda genom de färgade locket. Lampan i sig är en vit lampa och finns under olika varumärken med nummer 7506. Detta är en standard glödlampa.

Bromsljus

bromsljuset lyser när du bromsar. Detta är en separat ljus från de vanliga bakljus men är i samma avsnitt av fodral. Det är också en vit lampa men är röd under locket. Denna lampa nummer är samma som för bakljus. 7506

Blinker Light

När blinkers klickas, en blinkers blinkar på framsidan och baktill på fordonet. På baksidan är det tur signalljus bara på utsidan av båda sidor och är fortfarande en del av bakljus bostäder. När upplysta, verkar det som en gulorange ljus, men det faktiska glödlampan är en vit lampa. Precis som med svans och stoppljusen är tur signalljus en 7. 506 glödlampa.

Återföring Light

När du säkerhetskopierar, eller vända en starkt vitt ljus lyser för att ge ökad synlighet i området bakom fordonet. En del av bakljus bostäder är ett avsnitt som inte är röd som resten av locket. Det är här den omvända ljuset ligger. Detta är också en 7. 506 numrerade ljus.


Relaterade artiklar


Volvo fjärrstyrning programinstruktioner
hur du tar bort torkararmarna på en Jeep Wrangler
50s och 60s bildesign
hur du tar bort den främre skivbromsrotorn av 1995 honda lx
hur man byter bränsle filter på en 1993 ford explorer
hur man byter drivrem på en Kia Sorento
hur reparera kuddar bilbarnstol
hur du tar bort en LT1 EGR-ventil
hur man byter strålkastare i en Pontiac Aztek
Vilka är symtomen av en svag bilbatteri?