Vilka är underhållet paket för Honda Civic?

Vilka är underhållet paket för Honda Civic?

Underhåll paket försäkra att ett fordon är up-to-date i sitt förebyggande underhåll och inte ha några farliga förhållanden. . Många fordon garantier kräva att fordon kontinuerligt upprätthållas, annars upphör garantin att gälla. Varje underhåll paket varierar beroende på antalet miles på vägmätaren, en av de tre paketen beror varje 7. 500 miles

Minor Service Intervall

mindre serviceintervall underhåll paket utförs på 7. 500 miles, därefter var 15. 000. miles därefter. I detta intervall är det endast motorolja och filter bytas, medan andra vätskenivåer är toppad, inklusive kylvätska och vatten. Okulärbesiktning utförs för att de främre och bakre bromsarna, bränsleledningar, anslutningar, tank, upphängning skruvar, luftfilter, servostyrning, avgassystem, växellåda och axlar stövlar. Batteri inlägg och torkarblad städas. Koppling och parkeringsbromsen justeras och smörjs, om det behövs. Däck är balanserade och kontrolleras med avseende på slitage.

Intermediate Service Intervall

Detta paket Först utförs på 15. 000 miles, därefter var 30. 000 miles därefter. Samma underhåll som utförts för en mindre service intervall är en del av detta paket, plus det finns två områden i fokus: upphängning bultar inspekteras och service utförs för kylsystemet

stora service Intervall

Denna. Paketet utförs var 30. 000 miles, med början när Honda Civic når 30. 000 miles. I paketet ingår alla inspektioner och ersättare som krävs på de mindre serviceintervallet paketet, men inkluderar ytterligare fem punkter. De stora serviceintervall paketet ingår att ersätta icke-platina tändstift och bromsvätska, och kontrollen utförs av fördelarlocket och rotor system, fjädring, stöttor och styrningen. Dessutom är justeringen utförs av ventilspel.

Andra Underhåll

Förutom de tre paketen, Honda samhällskunskap kräver kamrem byte och vattenpumpen kontroll per 90. 000 miles för modeller före 1997, eller var 105. 000 miles för nyare modeller. Bränslefiltret är dags att byta på 100. 000 miles, och för de modeller med platina tändstift, är byte rekommenderas på 105. 000 miles.


Relaterade artiklar


hur man rengör bilen efter regn kommer i takluckan
hur man byter fjärrkontrollen fjärrstyrning fob på en 1991-1995 Acura Legend
Jag kan inte få ut nyckeln antändning av min 2006 ford focus
anvisningar för VW dörrpanelen
hur man byter dimljus i en 2003 Pontiac Vibe
Hur felsöker jag en 2002 Dodge van luftkonditioneringen?
hur man byter oljefilter på en 1994 Lexus 300 es
2003 Chevrolet påminner
Hur däck jag ändra på Ford Econoline?
hur man väljer en förlängd garanti för din begagnade bil