Hur du manuellt återställer varningslamporna på en 1987 BMW 325

Hur du manuellt återställer varningslamporna på en 1987 BMW 325

Olika typer av varningslampor tänds på instrumentpanelen på din 1987 BMW 325 att varna dig för potentiella problem eller service behov av ditt fordon. Den omborddiagnos datorn får felkoder från sensorer placerade över hela BMW. När du har haft problem tittat på och repareras av en kvalificerad mekaniker kan du sedan manuellt återställa och stänga av varningslamporna på din BMW 325. Om du försöker återställa ljus innan du åtgärdar problemet, blinkar lampan bara igen efter ett tag.

Du behöver:
OBD Scan Tool
. Tändningsnyckeln.


1.
Hitta gruppcentralen kåpan på driver's-sida instrumentpanelen. Ta loss locket genom att dra ner från toppen med fingrarna.
2.
Hitta en hamn inne i säkringen panel som är samma storlek och form som kontakten slutet av OBD Scan Tool . Anslut verktyget till den hamnen noga, se till att inte tvinga den på plats. Om du tvingar den kan vissa stift böja.
3.
Satte nyckeln i tändningslåset och vrid fordonet till "II"-läge, men inte starta motorn. Observera OBD Scan Tool och vänta på ljuset på den för att sluta blinka. Undersök instrumentpanelen i fordonet. Varningslampan bör ha avstängd.


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa en generator fästet
Hur viktigt är viskositet i motorolja?
hur man återställer olja ljus på 2003 saturn ion
Felsökning AC i en Toyota Highlander
däck montering säkerhet
i vad två sätt är att lägga frostskyddsmedel i vatten i en bil radiator användbart?
hur man schampo en bil interiör
Chrysler Pacifica startar inte
Hur gör jag lufta ur systemet efter att ha ändrat frostskyddsvätska i en Dodge Dakota?
hur man byter arm vindrutetorkare på en 2000 Jeep Grand Cherokee