Bilsäkerhet installation

Bilsäkerhet installation

Bil trygghetslarm är avsedda att skydda fordon, och i dessa dagar, redan de flesta nya fordon levereras med larm installerat. Men vissa fordon som används inte eller har larm som inte fungerar korrekt, om alls. Därför kanske du vill installera egna. Installationen kan vara en svår process, särskilt för dem med ingen bakgrund i elektronik eller ledningar. Men det kan också vara billigare än att ha en tillverkare, återförsäljare eller vaktbolag göra jobbet, och en uppnåelig aktivitet förutsatt att du följer rätt steg.

Du behöver:
Manual
. Sax.
Drill.
Skruvar.
Nötter.
Bultar.


1.
Läsa manualen. Inte bara handboken som följer med de flesta bil trygghetslarm innehålla en förklaring av det material som behövs för att installera systemet och steg-för-steg-instruktioner, men har riktningar om hur du kontaktar teknisk support och information om vilka typer av verktyg behövs också. Så har det manuella inom räckhåll hela tiden kan göra processen att installera ett billarm gå smidigare.
2.
Montera sirenen. I nästan varje fall måste larm sirenen kan monteras på en metallyta under huven på din bil. När sirenen är monterad, kommer en tråd måste köras från den i bilen. Detta kan kräva att du borra ett hål, vanligtvis genom en gummigenomföring i brandväggen av fordonet, som ligger på passagerarsidan.
3.
Anslut ledningarna och säkringar. Förutom att driva en tråd från en siren genom tätning, måste du ansluta larm: s "makt" kabeln till fordonets batteri. Du kommer att behöva köra den här tråden genom gummiskyddet och placera en säkring på kabeln, vanligtvis i direkt anslutning till batteriet. Vanligtvis kan du hitta de nödvändiga säkringsstorlek i instillation handboken. Du kommer troligen också att behöva montera stötsensor, ett steg som kommer att beskrivas i bruksanvisningen.
4.
Placera LED-ljus. De flesta LED-indikator lyser placeras på instrumentbrädan, vilket innebär borra ett hål i instrumentbrädan för att placera ljuset. När det är på plats, kör LED tråden genom hålet.
5.
När du har hittat ledningar som driver bilens makt lås, måste du ansluta dörr lås relä till låsa och låsa upp ledningar. Efter det ansluter kabeln från larm till reläet.
6.
Komplett och test. Beroende på vilken typ av larm kan det finnas flera steg att genomföra, som att köra trådar från rattstången och montering betjänt växlar. Återigen kommer anvisningarna i handboken förklarar varje steg i enkel form. Det sista steget blir att montera larmet, vanligtvis under instrumentbrädan, och kör alla kablar i både in-och utgångar i modulen. Efter det behöver du bara slå på larmet och testa den för att kontrollera att det kan snubbla och avstängd.


Relaterade artiklar


Hur konvertera bar däcktrycket till psi
Inaktivera passageraren ringklockan bältet i en 2005 Toyota Camry
Hur ändrar jag överföringen filter på en 1985 Nissan 300ZX?
hur man byter visir Chrysler sön
hur reparera en tår i läder tonneau lastbil täcka
hur varma, en Ford 302 köra?
batteri anbud instruktioner
hur man får regn-x från en vindrutan
hur man hittar en ålder av däck BF Goodrich
Inaktivera en bil spårningsenhet