2000 corvette externa färger

2000 corvette externa färger

Om du letar efter en begagnad 2000 Chevrolet Corvette och vill veta vad färger den kom i. Eller om du behöver röra upp stötfångaren efter några för många hack och repor, finns det en lösning till hands. Tillgången på utsidan färger för 2000 Chevrolet Corvette beror på om du har hardtop eller basmodellen, som båda tillverkades av Chevrolet.

Leta kulörkod

Om du behöver matcha upp färg på en touch-up jobb, sedan måste du hitta den färg koden för din Corvette. Enligt Automotive Touchup, en billack och snygga till hemsidan, är färgkoden ligger antingen i handskfacket, under bakre förvaringsutrymmet eller under bagageluckan. Klistermärket är taggad som identifikation av delar. "Koden kan börja med BC /CC följt av ett U eller en WA med ett fyrsiffrigt nummer /bokstavskombination. Vi använder WA format för enkelhetens skull kan din kod har ett U. WA 8. 555 är samma som U8555, säger hemsidan. Till exempel, om koden säger, BC /CC U8555, då U8555 är den färgkod.

Hardtop exteriörfärger

Black

Light Pewter Metallic
Nassau
Blå Metallic

Torch Red

Base exteriöra färger

Torch Red

Sebring Silver Metallic
Navy
Blå Metallic

Nassau Blå Metallic

Millennium Gul

Magnetiska röd metallic

Light Pewter Metallic

Dark Bowling Green Metallic

Black

Arktis Vit

Sök Auto Paint Stores

Du kan även göra en enkel sökning på nätet för butikerna Auto Paint. Många nätbutiker lista de färger och koder för din bil. När är färgen kod som finns i någon av de ovan refererade platser, en färg eller auto retuschera webbplats kan matcha färgen behövs ganska lätt genom att ange ditt fordon och modell.


Relaterade artiklar


hur man programmerar 2002 nyckel Toyota 4runner
hur reparera en spegel från sidan på en Toyota
min 2000 honda startar inte
hur du uppdaterar en Prius navigationssystem
Felsökning AC i en Toyota Highlander
hur man byter olja på en 1997 Chevrolet
Hur tar jag bort salt fläckar från bil mattor?
gör vattnet svalna en motor samt kylvätska?
Buick GS säte avlägsnande
hur man byter en strålkastare på en Lexus LS 400