hur man programmerar en transponder nyckel för 2008 chevy 3500hd

hur man programmerar en transponder nyckel för 2008 chevy 3500hd

Generellt har amerikanska biltillverkarna programmering instruktionerna i bruksanvisningen för programmering en ny transponder nyckel. Detta är inte fallet med din 2008 Chevy 3500HD. Chevrolet kräver att du tar den tomma nyckeln till antingen återförsäljare eller en licensierad försäljare för Chevy transponder nycklar. Detta innebär antingen att gå igenom en bil låssmed eller gå till Chevy återförsäljare och beställa en nyckel, som måste programmeras. Det är inte billigt att ersätta en transponder nyckel, men det finns sätt du kan spara pengar och få jobbet gjort snabbt.
1
Pris nycklar på nätet. . . Ta del av avgiften för en Cheva 3500HD nyckel.
2.
Ring din återförsäljare för att se om de kommer programmet nyckeln för dig om har beställt den på nätet. Ibland kommer de att säga nej till både egna och säkerhetsskäl. De skulle mycket hellre sälja dig ett själva med en särskild avgift för nyckeln och programmeringen. De är i allmänhet det högsta pris du hittar per knapp och säkerligen för programplanering. Om du vill ha en extra, fråga dem om de rabatterade en andra nyckel. Ofta är priset detsamma för varje enskild nyckel. Tacka dem för deras tid och sedan göra några jämförelser shopping.
3.
Ring en bil låssmed som du har hittat med hjälp av en professionell låssmed organisation. Fråga låssmeden om han är en auktoriserad leverantör för Chevy nycklar och i så fall hur mycket han tar betalt per nyckel. Om du har förlorat dina nycklar och kan inte göra det till återförsäljare, så fråga fordonsindustrin låssmeden hur mycket han tar ut nycklarna. Om tiden är inte en fråga och du har hittat en nyckel på internet som är billigare, be låssmeden om han kommer att matcha det pris eller om han kommer att programmera en nyckel som är köpt på nätet. Kom ihåg att fråga vad han avgifter för extra knappar. Vanligtvis en låssmed debiterar nästan halva priset för varje ytterligare nyckel du köper.
4.
Beställ din nyckel från källan som ger det bästa priset för tjänsten. Ofta kommer en bil låssmed ge dig bästa pris och service. En låssmed kan veta mer om billås än en tekniker på ett återförsäljaravtal som inte är utbildad i slussar professionellt. Han har också möjligheten att ersätta och service en fast tändning utan att du behöver krångla med en släptåg.
5.
Testa nyckeln i bilen för att säkerställa att den fungerar ordentligt.

tips och varningar


 • Vissa amerikanska tillverkare tillåter programmering för deras transponder nycklar. För att veta om din nyckel är tillgänglig för programmering, kontrollera din VIN. Om den börjar med en 1 eller en 4 kan den programmeras i lastbilen. Det är en lång process, med minst en halv timme.
 • Undvik att använda en låssmed som inte är del av en professionell organisation. Placera en snabb samtal till Better Business Bureau, som indikerar att låssmed bedrägerier är på uppgång med mutkolvar reklam själva som "låssmeder. " Gå med en ansedd professionell. Kontrollera med branschorganisationer såsom Associated låssmeder of America, vars medlemmar är strikt granskats.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör ett K & N intag
  anvisningar för VW dörrpanelen
  Vilka är symtomen av en svag bilbatteri?
  hur man ansöker dekaler till bil
  räv mustang weatherstrip avlägsnande
  hur man tömma kylaren på en 1995 chevy s10 pickup
  Hur ändrar jag reservhjulet på en 1986 toyota tarago?
  hur man byter bromsbelägg på en 2001 Nissan Maxima
  typer av bilar dörrlås
  hur du lägger transmissionsolja att en 1999 Volkswagen Jetta