Parlamentet påminner om Chevrolet banbrytare

Parlamentet påminner om Chevrolet banbrytare

Ägare av Chevrolet banbrytande, och alla som funderar på att köpa en begagnad modell, bör veta om tidigare återkallanden. De flesta minns reparationer har avslutats utan kostnad för ägaren. Den påminner hittades för 2002 till 2004 modeller kan orsaka skada för passagerarna. General Motors Corp organiserar minns reparationer för Chevrolet Trailblazer fordon.

2002 Chevrolet Trailblazer påminner

I augusti 2002 utfärdade General Motors ett återkallande för främre krockkuddar. Cirka 133. 221 Chevrolet Trailblazers påverkas. Återkallandet rapporten anges att krockkuddar på förarsidan kunde fraktur på en svets under distribution. Som ett resultat kommer krockkudden dynan deflatera inte vid en olycka. Återförsäljare kommer att ersätta de moduler krockkudde.

2003 Chevrolet Trailblazer påminner

General Motors Corp utfärdat ett återkallande för motorer vindrutetorkare i februari 2004. Enligt erinra, kan den felaktiga vindrutetorkaren bara upphör att fungera medan den används eller inte att sätta på eller stänga av. Cirka 581. 394 Chevrolet Trailblazer fordon påverkas. För att åtgärda problemet, kommer återförsäljaren placera en lapp på vindrutan vindrutetorkarens-modul ventilationshål.

2004 Chevrolet Trailblazer påminner

Efter 2004 Chevrolet Trailblazer fordon rapporterades ha fel blinkers, var ett återkallande utfärdats i maj 2005. När förare flyttar riktade blinkers fram och bak blinkar på ett sätt som liknar en varningsetikett. Som ett resultat kan den påminna om betänkandet förare signalen inte sina avsikter att vända eller varna andra för en försämrad fordon. En ny blottare modul kommer att installeras på fordonet. Det totala antalet berörda fordon med felaktiga blinkers är 286. 478.


Relaterade artiklar


hur ändrar luftfiltret i en 2005 impala
hur man pumpa däcken Snow King
hur till låsa upp bildörrarna utan nyckel
hur man byter bakljus på en Volvo V70
hur man väljer vinterdäck
hur reparera en spegel från sidan på en Toyota
Var är filter luften i kabinen som ligger i en Pontiac?
Vad är växellådor som används för?
hur man återställer indikatorn OLJEMÄTARE på en 2007 Honda CRV
reservdelar av Nissan-bilar