hur till återvinna läder bilsäten

hur till återvinna läder bilsäten

Läder bilsäten lägga till en viss lyxigt utseende på varje bil. Din läder bilbarnstolar ska se bra ut vid alla tillfällen. Om du är trött på att se bleka, skadade och smutsiga säten i bilen, kan du reparera felen på din läder bilsäten genom att följa några enkla och enkla steg. Allt du behöver är rätt verktyg, ett gott öga för detaljer och rätt teknik handen för att återställa den skadade lädersäten bil

Du behöver:.
Färgämnes
. Läderrengöring.
Sandpapper.
SEM plast /läder prep.
Mjuk borste.
Handduk.


1.
Rengör lädersäten med läderrengöring av ditt val. Ett visst varumärke är SEM Tvål renare, som lyfter alla rester och föroreningar från ytan. Du kan använda en handduk eller en mjuk borste för att tillämpa renare att bli av med alla rester. Du kommer att kunna se var att retuschera lädret som det kommer att visa blekning fläckar när lädret är rent. När du rengör, se till att lädret är helt torr innan du fortsätter till nästa steg.
2.
Sand läder med sandpapper för att bli av intryckningar, om det behövs. Om vissa delar av läder är för mjuk på grund av en tår, måste du göra läder så smidigt som möjligt innan några nya preparat för att reparera eventuella missfärgning. Efter slipning lädret, för att använda SEM plast /läder Prep rengör den slipade området och klappa torrt. Upprepa om nödvändigt.
3.
Applicera färgämne eller färg till bleka ytan. Använd din hand eller fingrar att tillämpa färga till området. Om du har en airbrush, använd din airbrush för att tillämpa måla försiktigt. Använd sedan en hårtork för att torka mellan varje färg beläggning. När du är klar torkar färgen, du är klar.


Relaterade artiklar


hur du lagrar begagnade däck utomhus
hur du tar bort en strippad låsmutter
gör vattnet svalna en motor samt kylvätska?
hur man byter bromsbelägg på en GMC Sierra 2001 halv ton 4x4
hur man byter en Ford Focus kupéfilter
Hur ändrar jag det transmissionsolja på en 1993 Dodge Dakota?
hur du kan få vattnet i en radiator för en Cadillac Escalade
50s och 60s bildesign
S-10 fjärrkontroll oljefilter avlägsnande
avlägsnande av CV drivaxeln