hur man byter en reservdel donut däck

hur man byter en reservdel donut däck

Varje fordon lossnar i utställningslokalen golvet med fem däck, fyra på fordonet, och den femte är reservhjulet. Att reservdäcket oftast kallas en munk på grund av det lilla formatet, men det är en fungerande däck kan ge stöd ditt fordon vid rätt lufttryck. Dock donut däck inte gjorda för kontinuerlig användning. De kommer att börja bryta ner och skadas med upprepad användning. Du har flera ersättning alternativ för skadade eller gamla reservdelar donut däck
1.
Identifiera storleken på din reservdäck. Storleken är märkt på däcksidan. Om din reservdäcket kommit bort eller information om däcket är oläslig, rådfråga din instruktionsbok. Under avsnittet för att ändra reservdäcket kommer att storleken information. Informationen kan också skrivas ut på din dörr med din rekommenderade däckdimensioner.
2.
Kontakta din återförsäljare. Din lokala auto återförsäljare kan beställa ett lager ersättare som kommer att vara en exakt storlek och material passar till ditt fordon. Denna metod för ersättning är den dyraste som originalutrustning delar direkt från återförsäljaren är certifierade för ditt fordon och därför dyrare.
3.
Rådfråga din lokala däckverkstad. Inköp specialitet däck som munkar är svårt att göra online. Den bästa källan är däcktillverkare kataloger, som innehåller både av tillverkaren rekommenderat pris och bulk prissättning och är vanligtvis inte publiceras offentligt. Däcket butiken kommer att kunna hitta en billig, samma storlek ersättning för dig och få det beställt.
4.
Besök lokala rädda varv. Mest rädda varv kommer lager reservdäck från de olika vrak som de samlar in. Denna metod är definitivt det billigaste alternativet för en direkt ersättning av ditt lager reservhjulet.
5.
Byta däcket med en full-size reservdelar. Du kan köpa en billig däck eller återvinna en gammal däck från nästa gång du köper nya däck och plats som däcket på en billig fälg. Du kan plocka upp nya fälgar på någon däckverkstad eller kvalitet används fälgar på bärgning varv. Vanligtvis kommer detta att kosta i intervallet $ 30 till $ 50 och ger dig en full-size däck. Nackdelen är att du förlorar en del utrymme i bagageutrymmet.

Tips och varningar


 • Kontrollera lufttrycket i reservdäcket ungefär en gång i månaden. Utan användning kommer sälar börja läcka efter några veckor och kommer att behöva fyllas på.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa överdriven oljeanvändning och konsumtion i en bil
  hur reparera måla körs på bilar
  delar av en bil hjul
  hur man skyddar en stötfångare från nicks
  Hur du ställer radio kontrollerna för 2002 Saab 9-3
  hur man tömma kylaren på en 1995 chevy s10 pickup
  Hur öppnar jag det konvertibla tak på en BMW 318i?
  hur du återställer datorn i en 2007 Dodge Charger
  hur du ändrar kupéfilter på en Infiniti Q45
  2001 Oldsmobile Alero påminner