hur du tar bort platser i en Cheva Silverado

hur du tar bort platser i en Cheva Silverado

Antalet platser i Chevy Silverado lastbil kan variera beroende på den exakta år och modell. Den främre kan få två platser åtskilda av en mittkonsol, eller det kan ha tre individuella skålade säten som bildar en enda bänk. Trucken kan också ha en bänk i baksätet. Ta bort varje enskild plats är mycket lik för varje modell och specifik plats, men du måste kanske ta bort vissa platser innan du kan ta bort andra

Du behöver:
mutterdragare
. Torx nyckel.


1.
Öppna både av lastbilens front dörrar. Om du bara ta bort baksätet, öppnar den mindre utökade hytten dörrar och gå vidare till steg 7.
2.
Koppla bort bältet från förarsätet, om den är fastsatt på sätet , bända loss basen trim täcker och ta bort remmen fästelement med en Torx nyckel
3
Skjut stolen framåt mot instrumentpanelen och skruva av bakre fästen med en skiftnyckel. . . Koppla bort alla elektriska anslutningar som är anslutna till sätet.
4.
Skjut ryggstödet så långt det går och ta bort fästen på framsidan, lyft sedan sätet utanför nitar och genomföra det i Silverado.
5.
Upprepa alla tidigare åtgärder för att undanröja passagerarsätet.
6.
Skruva loss muttrarna mot centrum framsätet om det finns ett sådant säte installerat i din bil och ta bort den platsen. Dessa fästen är inte tillgängliga förrän du tar bort de två första platserna.
7.
Ta bort fästet bultarna längst ner på bänken baksätet. Lyft baksätet ur bilen.


Relaterade artiklar


hur man byter en BMW Z4 däck
hur man byter bromsbelägg på en Honda Accord
Hur justerar jag N16 strålkastare?
Hur ändrar jag reservhjulet på en 1986 toyota tarago?
Hur ofta ska jag ersätta den vätska servostyrning på min expedition?
hemlagad rengöringsmedel för bilrutor
hur till låsa styrningen i en korseld
hur man byter tändstift på en Honda
Var är filtrera bränslet i en 1999 neon?
hur du uppdaterar en Prius navigationssystem