hur man kan anpassa Cadillac strålkastare

hur man kan anpassa Cadillac strålkastare

Cadillac bilar har funnits sedan början av 1900-talet, vilket gör dem ett av de äldsta amerikanska auto märken som fortfarande tillverkas. Som med alla bilar, det finns delar som kräver regelbundet underhåll, såsom Cadillacs strålkastarna. Medan flesta människor inser att lökarna kan bränna ut och regelbundet kontrollerar dem för ljusstyrka, kan de bli dåligt också. En strålkastare stråle som är off center kan leda till dålig sikt för föraren samt möjligheten att blända mötande trafik

Du behöver:
skruvmejsel.
Maskeringstejp.


1.
Parkera Cadillac ungefär en centimeters avstånd från en stor vägg eller garageport. Du måste tillbaka bilen upp 25 meter, så se till att det finns tillräckligt med utrymme att göra detta. Marken måste också ha en plan och nivå för att balansera strålkastare ordentligt. Slå på strålkastarna.
2.
Fyll Cadillac med lämplig vikt. Om du normalt väger tungt i bålen, lägga dessa poster i nu. Fyll bränsletanken ungefär halvvägs, normalt 10 liter för flertalet modell Cadillacs. Be någon sitta i förarsätet också.
3.
Markera på väggen eller garageporten med maskeringstejp. Sätt ett 6-fots band startar vid mittpunkten på förarsidan stråle och kör över den till mitten av passagerarsidan stråle. Detta markerar den horisontella axeln. Använd två 6-tums tejpbitar för att markera de två vertikala centrum punkter. Undersök strålkastare när de slår i väggen för att avgöra vad som behöver justeras. Förarsidan horisontella bör falla bara vänster om den vertikala bandmarkering så att ljuset inte skiner in mötande trafik. Den vertikala aspekten av balk bör 2-inches under långa horisontella tejpbit. Passagerarsidan bör också 2-inches under bandet linjen, men den bör falla direkt på den vertikala remsor.
5.
Pop huven och titta på baksidan av strålkastare församling . Uppe i mitten och på mitten av sidan hittar du två skruvar. Dessa är de justerskruvarna. Använd en vanlig skruvmejsel för att justera skruvarna och flytta strålkastarna "balkar tills de gått in i väggen i önskad plats. Stäng huven efter strålkastarna är korrekt inställda.


Relaterade artiklar


instruktioner om att ta bort en dörrpanel
hur man byter filter mazda stuga
Grand Am reparation Värmeslang
DIY: Ford Focus överföring spola
hur man kan kontrollera en förrätt magnetventil
hur man byter bränsle filter på en 1993 ford explorer
den 99 CR-V startnyckeln startar inte
chevy 8,1 specifikationer
Nissan 200SX strålkastare installation
hur man byter bromsljus i en Volvo 850