hur man byter en 2000 2,7 DOHC Dodge Intrepid remdrift tåg

hur man byter en 2000 2,7 DOHC Dodge Intrepid remdrift tåg

I 2000 2,7 DOHC (dubbla överliggande kamaxlar) Dodge Intrepid drivlinan bälte ligger på passagerarsidan av motorn. Föraren tåg bältet är vilka befogenheter komponenter på motorn som styrservopumpen och generator. Motorn och komponenter på motorn kommer inte att fungera ordentligt utan en drivrem. Du kan byta remmen själv och undvika en tur till verkstaden

Du behöver:. .
Rörtång
Jack.
Pallbock.
Ratchet set.
Låsning tång.
Byte drivrem.


1.
Ta bort hjulmuttrarna från passagerarplatsen fram hjulet med rörtång. Höj den främre passagerarsidan från marken och stödja den med en pallbock. Dra den främre passageraren hjulet från ramen.
2.
Ta bort de 12 skruvarna längs kanten på hjulet väl täcka med spärrfunktion och en 14 mm hylsa. När alla skruvar tas bort, dra hjulet luckan på ramen. Den sida av motorn kommer att synas och du kommer att ha tillgång till spänningen trumman och drivremmen.
3.
Lås tång på armen på toppen av spänning remskiva. Dra tången brandväggen och dra drivremmen av motorn remskivor. Placera den nya drivremmen på motorn remskivor börja upptill och arbeta dig ner.
4.
Dra tången mot brandväggen och placera den nya remmen på rullen på den spänning remskiva. Släpp långsamt tången för att dra den nya remmen. Ta bort tång från spänningen trissan.
5.
Ersätta hjulet brunnslock och bultar. Byt ut hjulet och nötter. Något åt hjulmuttrarna. Ta bort domkraften och sänk Intrepid till marken.


Relaterade artiklar


hur man får bort tuggummi platser trasa bil
hur du justerar strålkastarna på min Cadillac Seville
Vad gör en ecm ledningar relä göra?
vad som menas med broms blekna?
hur man byter en bromsslang på en bil
hur man byter ett luftfilter på en 1999 Town & Country
hur man rengör en syresensor på en Buick Opel
Hur du tar torkararmen bort av en 1993 S-15 jimmy
hur man täcker en bil topp med vinyl
diagnostiska verktyg fordonsindustrin