Toyota Celica påminner

Toyota Celica påminner

Enligt Edmunds har Celica varit en pålitlig bil till Toyota sedan det infördes 1971. Toyota avvecklade tillverkningen av Celica 2005, men bilen har bara fem totalt påminner på fordonet sedan 2000. Ingen av dessa påminner ha varit utbredd. För sin senaste två årens produktion, 2004 och 2005, hade i Toyota Celica inte ihåg.

2000 Toyota Celica påminner

The Toyota Celica såg tre påminner om bilen 2000. Två av dessa påminner behandlas utomhusbelysning problem upptäcktes i vissa av de Celicas. Kombinationen strålkastare, reflektorer sidan och reflektorer stötfångare inte lyser, enligt Safety Vehicle normer som fastställts i amerikanska lagstiftningen. Den tredje minns för Celica i denna modell år berodde på ett problem som finns i huvudcylindern. En gummitätning ring installeras på huvudcylindern var felaktigt tvättas med en kemikalie som orsakar tätningen i förtid korrodera, vilket skapar en läcka i bromsledningen släpper in luft i huvudcylindern.

2001 Toyota Celica Recall

I 2001 års Toyota Celica såg bara ett återkallande. Återkallandet var för samma exteriör belysning. Över 92. 000 Toyotas berördes av denna utomhusbelysning minns-särskilt varsellyktor (DRL). Lamporna lyser mycket ljust, som skulle kunna påverka mötande förare. Återförsäljaravtalet krävs för att installera ett motstånd som minskade ljusstyrkan på DRL och lägga den under den federala bilbälten i motorfordon standarder.

2003 Toyota Celica Recall

Bara en minns kom upp på 2003 Toyota Celica. En backventil på bensintanken inloppsröret höll på att lossna och falla in i bränsletanken på flera Toyota Celicas. När backventilen faller av det kan orsaka bensin läcker ut från bränsleslangen när gasen pumpen stängs automatiskt av under tankning. Denna gas läcker skapade en brandrisk och behövde uppmärksamhet från ägarna så snart problemet upptäcktes. Över 15. 000 Celicas berördes av denna defekt backventil.


Relaterade artiklar


hur du ändrar xenonljus på en 2001 Audi A4
hur man tömma kylaren på en 2006 Subaru Tribeca
hur man byter en bakre torkararmen på en 2000 Land Rover
Inaktivera en bil spårningsenhet
hur man ska behandla lädret säten i ett fordon
hur man fixar en olja läcka i en motor
hur du håller din bil friska
Tips för transport av din bil med tåg
vad är gjort med min Volkswagen Beetle vid 45.000 mil service?
chevy 8,1 specifikationer