hur man limma på ett vindskydd

hur man limma på ett vindskydd

Säkerheten för din körning beror på vindrutan som skyddar passagerarna och föraren av en bil från elementen, buggar, skräp och vind. Auto mekanik använda en självhäftande gjorda av uretan att försegla vindrutan på plats. Uretan blandas med en kemikalie som obligationer med glaset för att hålla vindrutan säker. När limmet är härdat är det svårt att ta bort så det är viktigt att limma på vindrutan på plats korrekt

Du behöver:.
Ny vindruta
. Maskeringstejp.
Butylgummi tejpen.
Ammoniak renare.
Uretan lim.
Lösningsmedel renare.


1.
Ställ in det nya vindrutan i öppningen i bilen och ordna den exakt där du vill att det sitta när det väl är installerat. Använd maskeringstejp för att markera anpassningen hörnen.
2.
Dra av skyddsfilmen från butylgummi tätning och tillämpas på fönsterkarmen, uppmärksamma maskeringstejpen markörer.

3.
flytta bilen ut och parkera så att din bil är mot solen. Lämna bilen i solen tills tätningen blir mycket klibbig och värmde. Medan vi väntar, rengör den nya vindrutan noggrant med ammoniak renare att ta bort eventuella fläckar eller smuts.
4.
Har en kompis hjälpa dig att lyfta den nya vindrutan och håll den direkt över öppningen och ställa det försiktigt på plats. Tryck inte ner den tills hela glasbit placeras.
5.
Starta på lägsta kanten av glaset i mitten av fönstret och använda dina händer för att trycka på glasskivan i GRUNDPOLISH, träna och runt tills glaset. När du trycker ner bör sealer sprida ut och fylla gapet mellan glaskanten och öppna fönstret.
6.
Surround fönsteröppningen med maskeringstejp för att skydda ytan på din bil. Se till att bilen är täckt på alla fyra sidor av öppningen.
7.
Fyll i gapar och dips med uretan självhäftande tills allt är täckt över. Låt limmet vila i minst 12 timmar för att bota så fullständigt som möjligt.
8.
Dra av maskeringstejpen efter att limmet har härdat och städa upp någon enstaka märken med ett lösningsmedel renare . Slutför installationen framrutan med hjälp oavsett trim du har köpt.

tips och varningar


 • Håll nya vindrutan insvept så länge som möjligt för att undvika smuts eller märken på den.
 • inte lämna glas utan uppsikt under en längre tid, eftersom det är lätt att gå sönder om försummade.


 • Relaterade artiklar


  hur du vill justera hjulen
  hur man byter strålkastare i en 2002 GMC Yukon Denali
  Hur man naturligtvis reparera färg lädersäten i en bil
  hur man byter bromsbelägg på en GMC Sierra 2001 halv ton 4x4
  hur man byter EGR ventil på en Ford Crown Vic
  hur du justerar strålkastarna strålen
  hur du kontrollerar oljenivån i motorn
  hur man byter en bakre torkararmen på en 2000 Land Rover
  hur man rengör en motor & ett motorrum på en 1988 mustang
  hur man tömma kylaren på en 2006 Subaru Tribeca