Hur justerar jag strålkastarna på en 1986 Honda Civic ex?

Hur justerar jag strålkastarna på en 1986 Honda Civic ex?

1986 års Honda Civic EX används samma grundläggande karosseriform som övriga modeller tillverkade det året. Alla Samhällskunskap används en fyrkantig strålkastare system med utbytbara glödlampor. Liksom många andra fordon, genom tid och fel, blir strålkastarna dåligt skapa farliga situationer när du kör. Du kan vara bländande för mötande trafik eller inte kan se riskerna längs vägarna vid körning med begränsad sikt. Justera strålkastarna på 1986 Civic, liksom många andra bilar, kräver endast en skruvmejsel och lite tid.

Du behöver:
Philips skruvmejsel
. Maskeringstejp eller liknande.
Måttband.


1.
Mät från marken till mitten av halvljus strålkastare. Mät från mitten av halvljus strålkastare till centrum av bilens grill.
2.
Ställ fordonet på en plan yta med 25 meter utrymme i mellan bilen och den främre av en vägg eller annan plan hinder.
3.
Mark mätningarna på väggen eller obstruktion med maskeringstejp. Sätt ett kryss på höjden av strålkastare. Detta varumärke är mittpunkten för grillen. Från denna punkt, använda det mått du från mitten av låg-beam strålkastare till mitten av fordonets gallret för att identifiera var att placera de kors för passageraren och föraren sida strålkastarna.
4.

Sätt på halvljus och justera strålkastare. Strålkastarna kommer att göra cirklar på väggen eller obstruktion. Den övre delen av cirkeln ska vara i nivå eller strax under den horisontella linjer och inriktad på vertikala linjer av maskeringstejp. För enkel-ljussystem, balkar ditt höga automatiskt center på korset när halvljus är justerade. Gör vertikala justeringar med skruven för övre justering och vänster till höger justeringar med gångjärnet justeras i sidled.
5.
Justera det höga balkar på samma sätt. Medan de flesta Honda Samhällskunskap använda en enda ljus system, kan du ha ett fordon med dubbla lampor (en för halvljus, en för helljus). Båda lamporna har liknande justering skruvar. Justera höga balkar vara centrerad på korsen på 25 meter.

tips och varningar


 • du är osäker Syftet lite låg och centrerad på mitten-punkten på fordonet. Om du inte har en yta stor nog för att justera belysningen i, kan du använda ett mindre område med samma mått men istället för att göra den horisontella inställningen i linje med strecken, gör det lätt korsar linjen men ändå mest under linjen .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan anpassa Montero strålkastare
  hur man kan stoppa bromsarna på min Dodge Caravan från gnisslande
  namnen på instrumenten på instrumentbrädan i en bil
  hur man kan räkna utväxling på däckstorlek
  hur du tar bort repor från bil finish
  hur du ändrar kupéfilter på en Infiniti Q45
  hur du tar bort j-krok torkare från en frihet
  vad är en hjulfläns?
  Vad kostar det att måla en lastbil?
  hur man rengör en gammal topplockspackning