Hur du ställer radio kontrollerna för 2002 Saab 9-3

Hur du ställer radio kontrollerna för 2002 Saab 9-3

Standarden "Premium Audio System" i en 2002 Saab 9-3 har två högtalare i fram och två bak. "Prestige Audio System 3", tillägger två högtalare i dörrarna för att förbättra bastoner. Båda systemen har samma kontrollpanel monterad i instrumentpanelen, med information som presenteras på den digitala Saab Information Display (SID) som finns på instrumentpanelen ovanför radion. Båda systemen innehåller en AM-och FM-radio samt en CD-spelare. Spara dina favoritkanaler hemma och ställa olika stationer när du reser med hjälp av automatisk lagring (AS) systemet.
1.
Tryck på "On" knappen och sedan trycka på "Radio"-knappen. Tryck på "BAND"-knappen för att välja mellan AM, FM1 och FM2. Med dessa funktioner kan du lagra sex stationer i varje val, vilket ger dig 12 förinställda FM-stationer och 06:00 val.
2.
Tryck på vänster och höger infordra lätt vid knapparna för att hitta stationer automatiskt. Håll endera knappen intryckt tills en ljudsignal för att ställa manuellt, tryck sedan på dem uppåt eller nedåt till den kanal du vill. Två sekunder efter din sista manuella frekvens förändras, funktionen återgår till automatisk.
3.
Håll ner en av de numrerade knapparna för mer än en sekund för att ställa det till vände stationen. Stationen kommer att gå tyst i några sekunder medan radion butikerna stationen, då ljudet kommer tillbaka när den är klar. Välj en station för alla sex knappar i AM, FM1 och FM2-banden.
4.
Peka på AS-knappen för att växla "automatisk lagring" på när du reser. SID kommer att visa "AS" längst ned på displayen. Tryck och håll AS knappen i mer än en sekund för att göra det lagra de sex starkaste stationerna i området. Ett antal längst till höger i SID ändras med varje lagrad station. Om den hittar färre än sex stationer, kommer det bara lagra numret den hittar. Tryck på AS-knappen igen för att återgå till tidigare inställd stationerna.

Tips och varningar


 • Ljudanläggning inställningar börjar på sidan 93 i din instruktionsbok. Se din bruksanvisning för CD som påbörjas på sidan 100.


 • Relaterade artiklar


  Jag kan inte få ut nyckeln tändningen i en grand prix
  hur ändrar bakre bryta lampor på Hyundai Veracruz
  hur man kan anpassa Montero strålkastare
  generator borttagning instruktioner för en Chrysler skåpbil
  hur man Bondo en bil buckla
  hur du installerar en miata hardtop
  hur man kan bli av råttor i bilar
  hur buff lapp måla på bilar
  min 2003 Dodge Durango nyckeln startar inte
  Hur identifierar jag däck och fälgar till en Mazda?