hur man kan anpassa ford van strålkastare

hur man kan anpassa ford van strålkastare

Även om Ford tillverkar många märken av skåpbilar, inklusive Econovan, E-serien, Endeavor och Windstar, med hänsyn till justeringar, dessa modeller har i huvudsak två typer av strålkastare: med eller utan separata justeringar för de låga och höga balkar. Trots allt denna sort, är den goda nyheten att förfarandet för att ändra båda typerna av strålkastare är mycket likt

Du behöver:.
Skiftnyckeln
. Phillips skruvmejsel.
Platt skruvmejsel.
Tape.
Måttband.


1.
Park din Ford van direkt framför en vägg.
2.
Placera en vertikal och horisontell remsa av tejp på väggen framför varje strålkastare. Dessa band bildar ett kors som fungerar som en vertikal och horisontell mål för din strålkastare. Mäta avståndet från marken till mitten av strålkastare. Placera den horisontella remsor av tejp på väggen vid denna höjd. På grund av däcktryck och förändringar vikt på din Ford van, kommer denna höjd vara lite olika varje gång du justera strålkastare.
3.
Åtgärd 20 meter bort från väggen och placera en tejpbit på marken för att markera platsen.
4.
Tillbaka upp en Ford van tills strålkastarna ligga direkt över tejpbit på marken. Slå på strålkastarna och pop öppna huven.
5.
Titta på toppen och baksidan av strålkastare för att se om du har justering skruvar, bultar eller kedjehjul. Vrid justerskruvarna med Phillips skruvmejsel, vända bultar justering med en skiftnyckel och vrid drevet med antingen din hand eller en platt skruvmejsel kilas fast mot sidoflikarna för hävstångseffekt. Justera dessa skruvar, bultar och kedjehjul förändringar de horisontella och vertikala Syftet med strålkastare.
6.
Rikta strålkastare så att den träffar inom 2 inches under och inuti motsvarande över-märket mål på väggen, se till att strålkastarna vinkel nedåt och inte blind andra förare samtidigt lysande mycket av vägen.


Relaterade artiklar


hur du ändrar bakdämpare på en sunfire
avlägsnande av CV drivaxeln
ford bakre fjäderben avlägsnande
hur man återställer datorn på en 2006 GTO när du byter olja
hur man kan anpassa Montero strålkastare
hur man identifierar en generator
hur du justerar strålkastarna på en ’98 Ford Mercury Grand Marquis
hur du installerar en miata hardtop
min 1995 Altima startar inte
hur man byter stötdämpare bak på min Cadillac