hur du tar bort glödstiften på en 2005 Ford E-350

hur du tar bort glödstiften på en 2005 Ford E-350

Ta bort glödstiften på din Ford E350 van kräver borttagande av motorkåpan i det inre av hytten. Motorn sitter så långt bak i chassit att pluggarna är endast tillgängliga inifrån van att arbeta genom öppningen i golvet. Ersättning glödstift är lätt tillgängliga från Ford eller genom de flesta auto-delar återförsäljare. Var noga med att låta motorn svalna innan du försöker detta reparera

Du behöver:
Hylsnyckelsats
. Förlängning barer.
Ratchet.


1.
Lokalisera de två plast spärrarna på sidorna av motorhuven inne i bilen. Snap båda spärrarna framåt för att avlägsna dem från van brandvägg, skjut sedan tillbaka locket och lyft ur vägen. Ställ den åt sidan för nu.
2.
Leta upp glödstiften längs sidan av topplock på toppen av motorn. Ta tag i boot på glödstiftet tråd och dra det rakt ut. Ställ tråd åt sidan.
3.
Placera en djup uttag över glödstift, bifoga en förlängning bar och Ratchet, sedan vrida kontakten moturs tills den är fri från motorn. Dra glödstiftet ur pipan och ställ den åt sidan.
4.
Upprepa processen för alla åtta glödstift. Om du installerar nya glödstift, är det bäst att göra en i taget, färdigställa installationen, flytta sedan till nästa. Om du inte installerar nya glödstift, dra dem alla men håll dem organiserad så att du vet vad som händer där när du sätter tillbaka dem.


Relaterade artiklar


Hur felsöker jag A / C på en 2004 Chevrolet Tahoe?
hur man berättar samma storlek som en VW-motor
Inaktivera ringklockan bältet i en 2005 chevy banbrytande
hur du tar bort envisa avgas bultar
hur man återställer en 2007 Ford Expedition indikator olja procent
vanligaste orsakerna till bilbatteri avlopp
vad bilvax att använda
vad är en automatisk styrstag?
neon bil oljeläckage orsaker
Hur tar jag bort salt fläckar från bil mattor?