wrangler sufflett avlägsnande

wrangler sufflett avlägsnande

Jeep Wranglers är en sport utility fordon som tillverkas av Chrysler. Ta bort den mjuka toppen klädsel och fönster kräver inga speciella verktyg. När du har tagit bort det, men, lagra mjuka toppen av din Jeep Wrangler på ett säkert ställe för framtida bruk
1.
Ta fram, bak och sidorutor. Packa upp alla blixtlås som håller fast plastfönster till den mjuka toppen's tyg ram. Blixtlåsen finns bakom en kardborre. Ta bort hållaren barer från varje fönster genom att skjuta dem på sin plats. Förvara alla fönster.
2.
Ta bort bakluckan bar från bakrutan genom att dra upp det och på sin plats.
3.
Bort sidodörrarna genom att släppa tre metallstift från kragarna som snäpps stängda. De snaps finns på båda sidodörrarna nära front Jeep. Ignorera detta steg om din Jeep har metalldörrar sida.
4.
Ange Jeep. Snaps säkra hela mjuka toppen till metallram Jeep, och du hittar dem nära föraren och passageraren sidodörrar och i främre och bakre delarna av Jeep. Lossa snaps.
5.
Bort tyget mjuka toppen tak från framsidan av Jeep och vik den över hela kroppen av Jeep.
6.

Flytta till baksidan av Jeep och dra försiktigt den mjuka toppen av metallram. Tvinga inte den mjuka toppen av, eftersom du kan rippa tyget. Du kanske måste sluta dra och göra justeringar av positionen av den mjuka toppen över metallram för att ta bort den när det behövs. Vik och lagra den mjuka toppen.


Relaterade artiklar


Namnen på karosskomponenter
hur man byter en svans glödlampa i en 2005 Jetta
hur kontrollerna av automatlåda vätskenivån i ett VW Beetle
hur man byter strålkastare i en 2002 GMC Yukon Denali
ford olja specifikationer för 2005 års Mustang V6
hur du ändrar bromsbelägg på en Ford F150
Hur öppnar jag det konvertibla tak på en BMW 318i?
hur till förbifartsleden katalysator
min 1998 Dodge kommer inte vev
hur du ändrar bromsljusen på en Audi TT