hur man kan anpassa Montero strålkastare

hur man kan anpassa Montero strålkastare

Mitsubishi Montero har strålkastare med hål på huset som döljer justerskruvarna som direkt syftet med strålkastare. Turning dessa justerskruvarna förändringar vertikal och lateral riktning av balkarna. Lyckligtvis, för att hålen åt skruvarna lätt åtkomliga själva. Detta är goda nyheter för alla som Montero strålkastare lyser upp natthimlen eller den motsatta sidan av vägen. Räkna med att spendera cirka en halvtimme skapa förutsättningar för att sikta på Montero.

Du behöver:
Maskeringstejp
. Måttband.
Skruvmejsel.


1.
Parkera din Montero direkt framför en vertikal plan yta, t. ex. en garageport eller vägg.
2.

Placera en sid-och höjdled remsa maskeringstejp på väggen framför varje strålkastare montering. Dessa remsor av tejp bör bilda två kors som används som mål att rikta strålkastarna.
3.
Åtgärd 25 meter bakom väggen och placera en tejpbit på marken på den punkten . Omvänd er Montero tills strålkastarna är ovanför denna tejpbit. Slå på strålkastarna och prop öppna huven.
4.
Leta efter två hål på toppen av varje strålkastare montering. Stick din skruvmejsel direkt genom varje hål att ändra den vertikala och laterala riktningen av strålkastare balken. Mål varje stråle så att den träffar väggen 2 inches inom och under den nedre delen av korset direkt mot strålkastare. Detta säkerställer att strålkastarna vinkel nedåt en aning och inte blind andra förare.


Relaterade artiklar


Chrysler Town & Country van reservdäcket avlägsnande
hur man byter strålkastare i en Pontiac Aztek
hur du tar bort repor från bil lack
strålkastare bort på en 2002 Deville
hur en drivlina retarder fungerar
hur du tar bort en klarlack finish
hur man målar en bilmotor
hur man byter en serpentin bälte på en 4.7l toyota tundra
hur man byter en glödlampa dimljus på en 2001 VW Beetle
hur man installerar en Chrysler Serpentine belt