cool bil färg system för primärfärger

cool bil färg system för primärfärger

kör på vägen, mest bilar smälter in i varandra, ser liknande de system som monoton färg. Du kan välja att vara annorlunda och köra en bil som sticker ut och märks. En cool färg system som innebär att grundfärgerna kan vara vägen att gå. Anpassad billack systemen visa upp din personlighet och kommando uppmärksamhet. Om du inte har erfarenhet av automatisk målning, är det bäst att hitta en professionell att slutföra jobbet som en dåligt lack kan vara dyra att åtgärda.

Logo

Ett antal seriefigurer och superhjältar har logotyper för grundfärger. Måla din bil blå och lägga till Superman symbolen för att huven, som är röd och gul. Mighty Mouse är känt för sin röda och gula outfit. Om du är ett stort fan av Warner Brothers, är dess logotyp blått och gult.

Inspiration

När du letar efter färg idéer föreslår personal "Sport Truck" Tidningen söker inspiration i miniatyr leksaksbilar, som ofta har utarbeta färg mönster. Även om det kan tyckas märkligt då, bläddra bilen gången på din lokala leksaksaffär, söker efter bilar med cool blå, gul och röd färg design.

Flames

Flames målade i sidan på en bil är en cool klassisk färg system som finns på bilar som hot rods. De primära färgerna rött och gult kan bilda ljusa färgade remsor av eld längs dörrar. Du kan ta det till nästa nivå genom att lägga lågorna till ditt tak, huv och bål, istället för att bara sidorna.

En färg

Den är inte nödvändigt att använda alla tre grundfärgerna för att få en cool måla system för din bil. Välj rött, blått eller gult och använda olika nyanser av en av dem i hela bilen. Till exempel kan du börja med en mörkgul på motorhuven och försvinner till en ljusare gul ju längre tillbaka man går på bilen.

Checker Board

För en riktigt distinkt färg ordning på din bil, gå på en bricka-board mönster av blå, röd och gul som spänner över alla synliga ytor av bilen. Du kan gå till stora torg för ett djärvt utseende eller små torg för att skapa en nivå av visuell förvirring.


Relaterade artiklar


hur man byter en F350 turbo diesel filter
hur cool hydraulvätska
hur man gör ett oljebyte på en 1994 Camry
hur man kan hoppa igång en motorcykel med ett bilbatteri
vad syntetisk olja är bäst?
Tips för transport av din bil med tåg
hur kan man få en bil
När måste en ny MOT bil behöver?
hur du tar bort den gula filmen av strålkastaren
hur du återställer datorn i en 2007 Dodge Charger