Hur testar jag en switch bromsljus?

Hur testar jag en switch bromsljus?

Bromsljuset på varje fordon kommer att innehålla någon typ av en elektrisk strömbrytare som sätter på bromsljuset när bromspedalen är nedtryckt. Liksom alla switch, kan det gå illa orsakar bromsljusen att inte belysa. Om ingen av bromsljusen på ett fordon tänds vid tillämpningen bromsen, finns det en god chans att bromsljuskontakt är defekt. Testning här växeln är ett steg i felsökning av problem bromsljus

Du behöver:
12 ljus volt test, eller voltmeter

Testa en bromsljuskontakt

1.
Titta under instrumentbrädan och lokalisera byta bromsljuset nära toppen av bromspedalen. Vanligtvis är denna switch fäst med hjälp av en hållare på armen av pedalen med två ledare fäst vid den.
2.
Titta på kablarna bifogas växeln och kontrollera att de är ordentligt ansluten till växeln. En lös tråd kommer att göra att byta till inte aktivera bromsljus.
3.
Undersök anpassning av strömbrytaren och kontrollera att kolven på switchen aktiveras när bromspedalen är nedtryckt. En strömbrytare som är ur läge aktiveras inte kolven och därmed misslyckas med att slå på bromsljusen.
4.
Touch pluskabeln av testare till en av trådarna på switch, med de andra ledning av testaren rörd till ren metall. Om testet tänds (eller volt mätaren visar 12 volt), då har du hittat foder tråd för broms-switchen. Flytta den positiva ledningen till den andra kabeln på switchen. Testet ljuset bör inte komma på (eller volt mätare visar ingen spänning). Med kablar på plats, på bromspedalen. Testet ljus ska lysa (eller volt mätare läst 12 volt) om broms-switchen fungerar som den ska. Annars, är övergången defekt och bör bytas ut. Om varken förfarandet lysa upp testlampa (eller läser 12 volt på volt meter), då broms-switchen som inte får ström och problemet är i ledningar till omkopplaren.


Relaterade artiklar


hur man byter bromsbelägg på en Honda Accord
hur man byter 1997 bmw strålkastarna
hur man byter en strålkastare på en 2005 Honda CRV
Vad händer om vatten kommer in i bensintanken?
hur man byter en strålkastare på en 2007 Hyundai Accent
hur man får regn-x från en vindrutan
Tips för transport av din bil med tåg
europeiska vs USA motor standarder olja
hur till låsa upp ett bilbälte vid dörrkarmen av en Ford Freestar van
hur man kan stoppa krom fälg punktfrätning