2001 Subaru specifikationer

2001 Subaru specifikationer

Du behöver:
tröttna tryckmätare
. Luftkompressor.

Den Subaru Impreza är Subaru minsta bil och finns i tre olika stilar, en sedan, en coupé och en vagn. I 2001 års modell hade mycket få förändringar från tidigare år som det var väntat att ett helt annan modell skulle presenteras under 2002. Den Impreza erbjudas ett urval av antingen en femväxlad manuell eller fyrväxlad automatisk, beroende på trim nivå.

Performance

2001 Impreza har en multi-point system injektion bränsle och kör på blyfri bensin. Den levereras som standard med fyra ventiler per cylinder och är ett horisontellt främre motorn. Både främre och bakre fjädring innehålla en stabilisator bar och bromsar är gjorda av två ventilerade skivor.

Exteriör

Impreza har många standard exteriört som ingick i 2001 års modell. Det är kropp sida gjutning samt främre och bakre stötfångare som matchar färgen kroppsfärg. Varselljus är standard, liksom black power backspeglar. Strålkastare är halogenfria för längre livslängd liv. Färgen färger innehåller en ytfinish som är metalliskt, glans och pärla. Vindrutetorkare har förmågan att periodvis torka.

Inredning

Interiören har i Impreza är lika långa. Insidan av 2001 Impreza inkluderar en 12V eluttag, luftkonditionering och en främre askkopp. Ljudanläggningen, producerad av Clarion, ingår både AM och FM radio. Den främre passagerare har tillgång till en cigarr lättare, klocka och täckt lagring. När du öppnar dörrarna, artighet lamporna tänds automatiskt. Både förare och passagerare har säkerhetsdetaljen av krockkuddar. De skålade säten i Impreza inkluderar justerbara säkerhetsbälten. Den elektriska paket av Impreza innefattar makt fönster, lås makt och servostyrning, samt en bakruta defogger. Den Impreza har plats för upp till fem vuxna, men fyra är mer rimligt att sitta bekvämt.

Trim

Impreza kommer i två band, L och 2. 5RS. Den 2. 5RS identifieras genom dess bakre spoiler, större dimljus och däck som är 16 inches istället för den normala 15 inches.


Relaterade artiklar


hur man byter huva Struts
hur man får bort tuggummi platser trasa bil
hur man byter en glödlampan i en Toyota Solara
1966 mustang tune-up specifikationer
hur man kan bli av rost i en gastank
Daewoo Nubira påminner
orsakerna till att en plötslig minskning gas körsträcka
hur du installerar en kupéfilter i en stad och land
hur man installerar krok blad typ torkare
hur man tar hand om finishen på min 1999 Jeep Cherokee