Jag kan inte få ut nyckeln tändningen i en grand prix

Jag kan inte få ut nyckeln tändningen i en grand prix

Grand Prix är en långlivad märkskylt för General Motors Pontiac division. År 1962 Grand Prix lanserades som en coupe som en del av full storlek Pontiac flottan. Det förblev en coupé för fyra generationer, och fick namnet ett "personligt lyxbil" fram till den femte generationen lanserades som ett mellanstort coupé och cabriolet. Precis som någon bil, kan en Grand Prix startnyckeln fastna i tändmekanismen. Om det händer, kontrollera att bilen inte är i växel och att ratten är inte låst vid en allvarlig vinkel.
1.
Placera Grand Prix's spaken växelbyte helt i "Park" läge. Bilen måste vara i denna position för att ta bort nyckeln. Ett fordon som sändningen är i mellan växlarna gör att nyckeln till temporärt bli fast.
2.
Vrid ratten från vänster till höger. Ratten låser som en fråga om säkerhet, om det låser när hjulen severly vrids åt vänster eller höger, eller när ratten är i en extrem inom det låsta läget kan det verka omöjligt att låsa ratten eller vrider om nyckeln . Flytta ratten från sida till sida för att släppa ut nyckeln ur nyckeln cylindern. Du måste kanske ge det en hård bogserbåt.
3.
Vrid tändningsnyckeln medurs, sedan moturs till "OFF", och ta ur nyckeln.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en GSX-R kedja
hur man återställer en Saab efter ett batteribyte
typer av kylvätska för bilar
hur du tar bort en RV för sig navkapsel
instruktioner om att ta bort en dörrpanel
hur man byter bakre rotorerna
hur man byter en blinker på 2007 saturn
hur man skyddar en stötfångare från nicks
kan cv lederna skrika när de är kalla och dåligt?
Hur installerar jag en EGR-ventil en 2005 Dodge Durango?