vad är gjort med min Volkswagen Beetle vid 45.000 mil service?

vad är gjort med min Volkswagen Beetle vid 45.000 mil service?

Rutinmässigt underhåll av fordon innehåller en rad oljebyten, rotationer däck och inspektioner som sker under hela livslängden på din bil. Den 45 tusen mil service är en allmän inspektion och tune-up som ger din Volkswagen Beetle basen den behöver för nästa 45. 000 miles

. Identifiering

45. 000 mil service börjar vanligtvis med en allmän inspektion av din Beetle. Mekanikern kommer att kontrollera bilens motor och fjädring för eventuella problem som kan ha uppstått under de senaste några tusen miles av användning. De tjänster som vanligtvis ingår ett oljebyte och byte av ett antal filter, inklusive luftfilter, oljefilter och hytten luftfiltret.

Funktioner

Dina mekaniker kommer också att inspektera din Beetle's slangar är täta. Bromsbeläggen kommer att kontrolleras för slitage, och en del mekanik kommer att göra ett däck rotation. De flesta butiker avsluta med en av däcktrycket kontrollera och fylla på bromsen, överföring och vindrutan vätskor bricka.

Tidsplan

45. 000 mil tjänst faller under kategorin av planerat underhåll, så även om din VW Beetle är i perfekt skick, bör du fortfarande ta den till butiken när den träffar 45. 000 miles till att servicen utförs.


Relaterade artiklar


pärlor som används för torkning biodiesel
hur man limma på ett vindskydd
Hur öppnar jag en Ford F150 bakluckan med ett trasigt lås?
hur man kan minska bullret bilväg
hur man byter ett bränslefilter i en 1997 chevy k1500
hur du tar bort släpvagn dekaler
hur man byter en Volvo mätsticka
där är startmotorn ligger i en Ford Taurus?
hur man rengör mekaniker händerna billigt
hur man byter A / C-filter i en 2002 Honda Odyssey stuga