min 2000 honda startar inte

min 2000 honda startar inte

Honda Accord är en medelstor sedanmodell som har tagits fram av den japanska biltillverkaren sedan 1974. De 2000-versionen, finns som fyradörrars sedan eller två-dörrars Coupe, kommer med antingen en V6 eller V4-motor. Om din 2000 Accord har problem med att starta, ta några enkla steg för att felsöka innan några reparationer eller ta den till en mekaniker
1.
Vrid hjulen i främre läge. Låsta rattar kan förhindra nyckeln vrider sig i tändningslåset. Däck vrids så långt till vänster eller höger kan producera samma resultat genom att orsaka byggs upp inom rattstången.
2.
Vrid nyckeln till läge "på", men startar inte bilen. Titta på instrumentpanelen för att se om din bil är uppmärksamma dig på eventuella problem såsom brist på olja eller lite bränsle. Slå på den invändiga belysningen eller vindrutetorkare, om de inte fungerar, har batteriet förlorat sin avgift eller är död. Snabbstarta bil med startkablar och ge tid för batteriet att ladda. Om batteriet är några år gammal, kan den behöva bytas ut.
3.
Vrid nyckeln till starta bilen. Lyssna på ljud det gör. Om det gör ett klickande ljud, kan detta innebära ett problem med startmotorn eller batteriet. Om batteriet har uteslutits, då är en dålig start den mest sannolika boven och du kommer att behöva ersätta den.
4.
Kontrollera om ovanliga ljud eller beteenden. Om Accord börjar en stund, lyssna och känna för knackar eller tvära. Om det är ryck, får lite bränsle vara problemet. Knocking kan indikera att något är fel i själva motorn. Detta kräver en mer professionell diagnos.


Relaterade artiklar


Hur man sköter om en ljus aluminium slitbanan verktygslådan
hur man kan anpassa en sträckare generator bälte
hur man håller en bil sval på sommaren
installera en startmotor i en Chevrolet 454 motor
min förgasare är översvämmade och startar inte
hur man byter stötdämpare bak på min Cadillac
bilhandlare tricks
Hur öppnar jag en Ford F150 bakluckan med ett trasigt lås?
min 1971 chevy truck startar inte
hur man byter visir Chrysler sön