hur man tråd en startmotor solenoid

hur man tråd en startmotor solenoid

Startmotor solenoider brukar ha fyra elektriska terminaler. De två små terminaler används att aktivera eller ladda batterierna solenoiden. Under aktiveringen driver solenoiden en växel som ansluter batteriet till startmotorn. Ju större terminaler solenoiden är avsedda för fullt batteri spänning och ström från batteriet till startmotorn. En av de två stora terminalerna ansluts direkt till batteriet via en batterikabeln. Den andra terminalen ansluts till en liten bar ansluten direkt till startmotorn. Det bar fungerar som en tråd mellan solenoiden och startmotorn

Du behöver:.
Wrench in
. Ny magnetventil.


1.
Identifiera stora och små terminaler på solenoiden. Ett av de stora terminaler ska ansluta till startmotorn. Externa solenoider kommer att ansluta till startmotorn genom en stor röd tråd som liknar ett batteri kabel. Andra solenoider är monterade direkt på startmotorn. Dessa solenoider använda en metall bar som kapellmästare mellan solenoiden och startmotorn. Att Terminal är bultad direkt till startmotorn.
2.
Koppla den svarta negativa batterikabeln med en skiftnyckel.
3.
Ta bort alla muttrarna på solenoiden terminaler för hand eller med en liten skiftnyckel. Anslut kabeln mellan startmotorn och startmotorn terminal solenoiden för externa magnetventiler. För solenoider bifogas förrätt, sätt in startmotorn terminalen skruven genom hålet i metall bar startmotorn. Placera en mutter på skruven och dra åt med en vanlig låda eller hylsnyckel. Denna använder en av de två stora terminalerna på solenoiden.
4.
Anslut en röda kabeln mellan den positiva batteripolen och den andra stora terminalen på startmotorn. Lägg en mutter på att terminalen och säkra den med en hylsnyckel.
5.
Fäst en eller två trådar tändningen till de små terminaler tändningen på solenoiden. Dessa två terminaler är vanligtvis kopplas på två sätt: Antingen båda terminalerna är kopplade tillbaka till tändningslåset, eller en terminal är kopplad till tändningslåset och den andra är jordad
6. .
Dra åt och säkra alla anslutningar. Testa startmotorn genom att veva motorn.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en eurovan batteri
anvisningar för byte -98 ford speglar suv sida
hur man kör en motor utan olja i några sekunder
Var är PVC ventil placerad på en Toyota Prius 2002?
Felsökning och reparation bil bromsar
hur du ändrar strålkastare på 1999 Buick LeSabre
hur man byter en kupéfilter på en Honda Element
Inaktivera en bil spårningsenhet
Jag kan inte få ut nyckeln antändning av min 2006 ford focus
hur man tråd en Delco generator