Varför min chevy truck luktar gas?

Varför min chevy truck luktar gas?

En bensin lukt som kommer från din Chevy pickup kan tyda på ett problem och en brandrisk. Om din maskin är en äldre Chevy lastbil, kan det vara ett mindre problem och mer av en onödig olägenhet. Hursomhelst, hitta och korrigera Gaskällans lukten så snart som möjligt. Bränsle lukt kan uppstå på grund av läckor eller felaktig drift

bränsleläckage

Bensin lukt kan komma från läckande bränsle någonstans mellan tanken och motorn. En läckande bensintank kan släppa ut bensin lukt hela tiden, medan läckande bränsleledning (s) kan läcka endast när fordonet körs.

Felaktig Tändning

Om bränslet tas in i motorn, men inte att bränna, det kommer att ge en bensin lukt för avgaserna. Felaktig tändning komponenter såsom tändstift, tändning, eller distributör komponenter kan orsaka antändning misslyckande. En eller flera cylindrar på din Chevy lastbil kanske inte skjuter -. Betyder att bränsle som händer i och inte bränner

felaktig Ventiler

Om din Chevy lastbilens motor ventiler inte stängas ordentligt kan drivmedel tvingas ut från motor före antändning. Oförbränt bränsle får ut genom avgassystemet eller kan tvingas bakåt genom insugningssystemet (kanske orsakar slå tillbaka).

Förgasare Pooling

Många äldre Chevy lastbilar användning förgasare, och det är inte ovanligt att gas till pool på området där bränslet linjen ansluts till carb eller till filtret, eller att lägga samman i förgasaren själv. I ett sådant fall skulle en bensin lukt vara starkast efter du har stängt av lastbilens motor. Med tiden bensinen samlas i förgasaren, och motsvarande lukten kommer försvinna. Det kan ta en timme eller flera dagar.


Relaterade artiklar


hur man lossa en generator bälte
däck montering säkerhet
Felsökning gamla bil larm
Hur sköter jag om en aluminium släpvagn?
hur du tar bort den främre skivbromsrotorn av 1995 honda lx
hur man tråd en 24V generator
hur man ladda upp ett Schumacher 1p-125C skjuts
hur man hämtar nycklar från en låst bil
hur man täcker en bil topp med vinyl
hur du hittar den motortyp som VIN-nummer