Parlamentet påminner om 2004 chevy banbrytare

Parlamentet påminner om 2004 chevy banbrytare

När National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) utfärdar ett återkallande, varnar påminde fordonets tillverkare konsumenterna att nödvändiga reparationer eller ändringar. Allt arbete under återkallar måste ske på en auktoriserad återförsäljare --- vanligtvis på bekostnad av återförsäljare och /eller eftermarknaden tillverkare. Presumtiva köpare kan kolla på nätet för återkallande information innan de köper ett fordon. I 2004 Chevy Trailblazer har haft relativt få erinrar jämfört med andra modeller.

Specifikationer

2004 Chevy Trailblazer har en 275-hästkrafter, 4,2-liters rak sexa främre motorn. De uppgår i genomsnitt 21 motorväg miles per gallon och 15 i stan och har en fyrhjulsdriven låsningsfria bromssystem. Denna modell levereras med gott om högteknologiska standard funktioner inifrån och ut.

Exteriör Brake Lights

på grund av vibrationer och värme får lampan i bromsljuset lossa i uttaget orsakar en flimmer och eventuellt misslyckande. Som ett resultat, kan förare av fordonet inte känner igen Trailblazer förarens avsikt att stanna, och en påkörning bakifrån kan förekomma. Återförsäljaren kommer att ge en inspektion för slutsignalen församlingarna och byt dem vid behov.

Exteriör blinkers

riktad signal spaken kan krångla när föraren vill ange en sväng. I stället för blinkande på vänster eller höger sida av fordonet, både blinkar på det sätt som en varningsetikett. Eftersom varningsblinkers kan skymma förarens avsikt, kan en olycka leda till. Återförsäljaren kommer att ersätta modulen blottare relä med tillslutna reläer av en mer varaktig kontakt material gratis.


Relaterade artiklar


RAZR v8 verktyg
hur man byter en Volvo mätsticka
reparationer som behövs för min bil med 90.000 miles
hur man får regn-x från en vindrutan
hur du uppdaterar en Prius navigationssystem
hur du lägger till vatten till en Smart Car
hur ändrar fjärr nyckel batteriet på en toyota
hur du tar bort repor från bil finish
hur till låsa upp en 1998 chevy lås lastbil dörr
hur kontrollerna av transmissionsolja på en Chrysler 300C