Inaktivera en bil spårningsenhet

Inaktivera en bil spårningsenhet

GPS-utrustning är vanligt i bilar i dag. De kan vara till hjälp när du behöver hitta en plats eller när din bil har blivit stulen och du behöver hålla reda på det. Trots goda skäl föreligger för att överväga att stänga av bilens spårningsenhet. Du kan känna sig obekväma med tanken att du alltid spårbar i bilen. Du kan enkelt hitta systemet irriterande. Eller du kanske vill använda en handhållen system istället. Oavsett din anledning, bör du hitta det ganska enkelt att stänga av bilens GPS-systemet om du vill.
1.
Leta upp GPS-enheten. Vanligtvis enheten är under bilen men det kan vara i inredningen. Det ser ut som en liten rektangulär ruta och är vanligtvis svart eller grå. En annan vanlig placering är under stötfångaren.
2.
Öppna GPS-enheten och ta bort batteriet. Om batteriet är inte där för att driva enheten kan enheten inte fungerar. Detta är inte ett alternativ på alla bilens GPS-enheter, men det är det enklaste sättet att stänga av bilens GPS-system om ett löstagbart batteri är närvarande.
3.
Dra och ta bort enheten. Om du kan lätt se hur GPS-enheten är ansluten till fordonet, kan du ta bort säkert det. Ibland GPS-systemet är fäst magnetiskt, i vilket fall kan du bara dra av enheten på fordonet.

Tips och varningar


 • Om du köper bilen ny , kan du spara detta problem genom att be återförsäljaren att inaktivera GPS-systemet innan du ta bilen hem. Alternativt kan du be en betrodd mekaniker som hjälper dig att hitta och ta bort enheten.
 • Om du har problem med att hitta bilens GPS-system, kan du investera i en GPS-bug tracker. Den här gadgeten använder sig av GPS-signalen för att hjälpa dig hitta enheten.
 • Många försöker stänga sina GPS-system för bilar med hjälp av GPS störsändare. Detta fungerar, men på många ställen det är olagligt att köpa en sådan enhet.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort baksätet på en Ford F-150
  Hur fixar jag en blinkers på en Nissan Quest?
  hur du skyddar bilen hjulen vid rengöring
  hur korrekt ladda batteriet
  2003 Chevrolet påminner
  hur du installerar en bränslefilter på en 2001 Lincoln LS
  hur man byter kuddar skivbroms på en 2000 chevy Tahoe
  hur man kopplar en Duramax batteri att fixa en ledig lope
  hur du tar bort PCV ventilen på 2000 Lincoln LS
  hur du vill justera passat strålkastare