Hur identifierar jag däck och fälgar till en Mazda?

Hur identifierar jag däck och fälgar till en Mazda?

När man tittar på ett fordon, hjul och fälgar sticker ut. Fälgar accentuera det allmänna utseendet på fordonet. Mazda tillverkare fordon som tilltalar en majoritet av bilägarna. Bilarna är kända som billig lyx fordon med avancerade funktioner. Eftersom Mazda är en utlandsbaserade motsvarighet till Ford och de flesta delar är tillverkade utanför USA, hitta ersättande bitar kan vara svårt. Identifiera byte fälgar och däck till Mazda är dock enkel

Identifiera däckbyte Storlekar


1.
Titta på förarsidan dörr eller bruksanvisningen för däck och fälg krav storlek. För originalutrustning (OE) ersättare, fabriken specifikationer som är tryckta på dörren och i instruktionsboken säga alla de alternativ som kommer beståndet på fordonet. Mätningarna är universella så fordonens specifikationer matchen alla fälg och däck tillverkare och måste omvandlas för OE utbyte.
2.
Konvertera mätningar för att uppfylla dina önskningar. För uppdatering av fälgen och däcket storlek från lager 15-eller 16-tums fälgar på en 19-tums fälg eller liknande, måste du konvertera däckstorlek. Till exempel kommer från 2005 Mazda 3s lager med 205-55 R16 däck. Uppgradera till en 19-tums däck utan alltför påverka fordonets prestanda kräver att du använder 205-35 R19-däck.
3.
Använd online konvertering verktyg. 1010 Däck har en online-kalkylator som gör att du kan lägga in din däckstorlek och leka med olika storlekar för att identifiera en godtagbar storlek utan att påverka fordonet. Andra online konvertering verktyg kan också hjälpa.
4.
Kontakta din lokala däckverkstad eller bil återförsäljare för hjälp med konvertering av däck och fälg storlekar.
5.

Hitta en återförsäljare för fälgar och däck. Lokala alternativ såsom bildelar återförsäljare erbjuder alternativ för anpassade och lager fälgar och däck. Många däck butiker säljer även fälgar. Återförsäljare online har ett mycket större urval och hanterbara priser. För bästa passform fälgar byggda för Mazda, kontakta din lokala Mazda eller Ford.

tips och varningar


 • Byta däck storlekar kan orsaka att din hastighetsmätare att inte registrera rätt hastigheter. Om du använder en annan storlek däck och fälg samt skillnaden är märkbar, installera en adapter till hastighetsmätaren kabeln som finns på de flesta överföring butiker och återförsäljare.


 • Relaterade artiklar


  Chrysler Town & Country van reservdäcket avlägsnande
  Hur man testar bil vax för vatten beading
  hur man kan räkna utväxling på däckstorlek
  Vilka däck passar på en 2001 Toyota Tacoma förlängning hytt pickup?
  hur du tar bort en glödlampan från en 2006 Mitsubishi Galant
  hur du vill justera passat strålkastare
  2001 Jimmy: bränslepump installera
  Vad är funktionen av en gas cap?
  vad är otillräcklig EGR-flödet?
  hur man byter en bränsle-filter i en 2004 Dodge Ram 2500