BILSTYLING verktyg

BILSTYLING verktyg

eftersom den genomsnittliga bilen målen den genomsnittliga föraren, de flesta bilar kräver tuning att uppfylla sina prestationsförmågan. Ställa in en bil inte bara förbättrar fordonets totala verksamhet --- det också ändrar fordonet för att anpassa dess specifikationer för den enskilde föraren. En särskild uppsättning verktyg spelar en avgörande roll i tuning en bil.

Laser Temperatur Pyrometer

Lasern temperaturen pyrometer är en typ av termometer som används i trim för att bestämma temperaturen på specifika områden av fordonet. Enligt Import Tuner använder laser temperatur Pyrometern två lasrar för att mäta temperaturen på två platser samtidigt. För att mäta temperaturen i en viss punkt, t. ex. en del av motorn, flytta pyrometern tills ett av lasrar når objektet.

Avgastemperatur Meter

En avgaser meter gastemperatur (EGT) är en mätare som mäter temperaturen i cylindern. Enligt GM högteknologisk, detta är värdefullt tuning post enkel att använda och ofta förbises. Det fläckar problem med fordonet, t. ex. läcker från topplockspackning, och fastställer områden av fordonet som kräver reparationer.

Digital Volt Ohm Meter

En digital volt ohm meter (DVOM) är ett kablage verktyg som används i BILSTYLING. Detta verktyg mäter spänning, ström eller motstånd i bilens elsystem eller ledningssystem. Ett nödvändigt verktyg för dig trimma eller arbetar på en bil, visar sig användbar för att kontrollera ledningarna runt ett bilbatteri eller problem kablage i fordonet.

Komprimering Tester

En komprimering testare mäter kompression i motorn cylindrar. Med hjälp av tändstift från cylindern för mätning, läser den kompression i pounds per kvadrattum (psi) för varje cylinder och fläckar problem med kompression i fordonet. Import Tuner rekommenderar koppla tändningen innan mäta flaskor med detta verktyg så att bilen inte startar när du mäta.


Relaterade artiklar


hur man startar en lagrad mercedes
kan återställa lättmetallfälgar
orsakerna till en sprucken fälg släpvagn däck
hur du justerar strålkastarna på en 2007 BMW 328i
hur du tar bort reservhjulet från en highlander
hur man byter en Ford Focus kupéfilter
hur du justerar säkerhetsbälten i en 2002 bergsbestigare
hur man installerar en Keyless-systemet för bilar dörrlås
hur du tar bort envisa avgas bultar
hur man byter skor skyddsling broms