hur man tråd en 24V generator

hur man tråd en 24V generator

Växelströmsgeneratorer fylla en viktig funktion i driften av din bil. Din bil batteriet börjar din bil, men så fort motorn är igång generatorn tar över och driver alla de el du behöver. Den laddar även din bil batteri. De flesta bilarna har en 12-volts batteri men din generator kommer att ha en större effekt än 12-volt, på grund av de elektriska kraven i moderna bilar. Växelströmsgeneratorer varierar i produktionen och är oftast i regionen 15-volt, men om din bil har ytterligare elektriska apparater som kräver större användning från din generator, sedan ledningar en 24-volts generator är en vettig idé.

Du behöver:
Skruvmejsel
. Wrench.


1.
Koppla de negativa och positiva batterikablar från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Tuck dem säkert avstånd från batteriet.
2.
Titta på din 24-volts generator för att fastställa positiva och negativa terminaler. Detta är viktigt, annars kan du skada generatorn och bilens elsystem.
3.
Lossa terminalen beslag på generatorn. Inte ångra dem för mycket. Beroende på generatorn, kan det ha skruv beslag eller om du behöver en rätt storlek nyckel.
4.
Anslut den negativa svart kabel kopplad till din bil till den negativa polen från tändspolen. Se till att anslutningen är ordentligt åtdragna.
5.
Anslut den positiva röda kabeln som går till batteriet och andra elektriska system till den positiva polen på generatorn. Se till att anslutningen är ordentligt åtdragna.
6.
Anslut negativa och positiva batteri kablar till ditt batteri och din 24-volts generator är klar att använda.


Relaterade artiklar


2005 Ford Expedition: tändstift installation
hur du lägger transmissionsolja att en 1999 Volkswagen Jetta
Vad händer om vatten kommer in i bensintanken?
däck specifikationer för Jeep Liberty
hur man startar en lagrad mercedes
hur du uppdaterar en Prius navigationssystem
hur man ändrar den främre stötfångaren på en Peugeot 206
Varför min chevy truck luktar gas?
hur man kan förbättra bränsleekonomin för en Mini Cooper
hur du håller din bil friska