hur man sätter luften i ford husbil däck

hur man sätter luften i ford husbil däck

Oavsett om du reser mellan länderna i din husbil eller bara ta den för en tillfällig weekendresa, är chansen att du till slut kommer att behöva lägga luft i däcken på din Ford husbil. Att sätta luft i däcken är en grundläggande del för att upprätthålla din husbil

Du behöver:.
Luftpump maskin
. Däck manometer.


1.
Dra din husbil upp till luftpumpen maskinen på en bensinstation eller lastbil stanna. Se till att du parkera tillräckligt nära luft maskinen att slangen kan nå det däck som behöver luft.
2.
Leta spindeln på dina däck och ta bort locket. Din ventilskaftet är det lilla munstycket som sticker ut av däcksidan nära fälgen. Se till att lägga locket på ett säkert ställe när du lägger luft i däcket.
3.
Leta däcktrycket rekommendationer om dina däck. De kommer att skrivas på däcksidan som "pounds av tryck. " Du vill inte att över eller under ökar dina däck. Kontrollera lufttrycket i däcken genom att montera mätaren över toppen av ventilspindeln och trycka ner ordentligt. Det kan finnas en knapp du behöver trycka på, beroende på vilken typ av lufttrycksmätare du använder. Bestäm hur mycket luft du behöver lägga till dina däck.
4.
Sätt på luftpumpen maskinen och montera munstycket slangänden tätt över spindeln. Du kommer att veta när den är på tillräckligt noga eftersom du kommer att kunna höra luft kommer in i däcket. Kontinuerligt kontrollera lufttrycket i däcken med hjälp av övertryck däcktrycket fram din husbil har däcken är pumpade till däcktillverkaren rekommendationer.
5.
bort övertryck däcktryck från ventilspindeln och ersätta ventilspindeln mössa. Sätt luftpump tillbaka slangen luftpump.

Tips och varningar


 • under eller över pumpade däck kan vara farliga. Du bör alltid ersätta eller reparera eventuella däck som är slitna eller förlora ovanligt höga mängder luft regelbundet.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan anpassa Cadillac strålkastare
  hur man kan anpassa MX-5 95 hand bromsar
  hur man byter en glödlampan i en Toyota Solara
  hur ändrar bromsband på en Dodge lastbil
  Hur viktigt är viskositet i motorolja?
  Hur byter jag en C-klass strålkastare?
  Vad händer om vatten kommer in i bensintanken?
  hur du justerar strålkastarna på en 1998 Toyota Camry
  vad som gör bilen bromsar skrika?
  hur man byter en svans glödlampa i en 2005 Jetta