hur du vill justera 1999 förorts strålkastare

hur du vill justera 1999 förorts strålkastare

Headlight anpassning är en viktig underhållsarbeten på ett fordon. Missanpassade strålkastare kan vara lika illa som felaktig strålkastare. Även om varje Chevrolet fordonet kommer ut ur fabriken med påslagna redan anpassat, om du får i en olycka, kan det vara nödvändigt att justera din strålkastare. Tack och lov är strålkastare justering en enkel process om 1999 års Chevrolet Suburban och kräver bara några minuter att utföra

Du behöver:.
Torx skruvmejsel
. Måttband.


1.
Parkera Suburban 25 meter bort från en tom vägg. Kontrollera att strålkastarna är vänt mot väggen. Stäng av motorn, men lämna nycklarna i tändningslåset.
2.
Slå på strålkastarna. Använd ett måttband för att mäta avståndet mellan marken och mitt i strålkastarna och jämför det med avståndet mellan marken och mitt i balkar på väggen. Om den ljusa fläcken av strålkastarna är inte rakt fram, och på samma nivå i mitten av linsen, kommer strålkastarna måste justeras.
3.
Öppna huven på den Suburban. Det finns två justerskruvarna ovanför varje strålkastare. Den närmast utanför justerar den vertikala justeringen. De andra justerar den horisontella justeringen. Använd Torx skruvmejsel för att justera strålkastarna till önskad position. Kontrollera att strålkastare är riktade nedanför mitten linje på väggen, annars kommer mötande förare förblindas av strålkastarna.
4.
Stäng huven.

Tips och varningar


 • Mät avståndet från marken till mitten av strålkastarna och markera det avståndet på väggen med maskeringstejp för bättre noggrannhet vid uppriktning strålkastare.
 • hinna Suburban motor svalna innan du utför något underhåll på fordonet.


 • Relaterade artiklar


  hur man roterar däck på en Dodge 2500 lastbil
  bilhandlare checklista
  hur man byter strålkastaren på en 1999 Malibu
  hur ändrar bakre bryta lampor på Hyundai Veracruz
  hur man kan anpassa Montero strålkastare
  hur du tar bort broms rotorer från ett 1998 expedition
  hur man byter takbelysning i en 2003 Dodge Grand Caravan
  Hur ändrar jag reservhjulet på en 1986 toyota tarago?
  typer av repor på en bil
  hur du ändrar kupéfilter på en Infiniti Q45