hur du tar bort en 2002 Elantra bakljus

hur du tar bort en 2002 Elantra bakljus

Hyundai Elantra finns i fyra olika trim för att passa förarens budget. Den blå är basmodellen och Touring kommer med alla alternativ. En del av skötseln av Elantra är att kontrollera bakljus för att se om de är i funktionsdugligt skick minst en gång om året. Om de inte fungerar, tar bort den gamla bakljusen för att ge plats för nya bakljus. Inte ersätter din bakljus är en potentiell fara för dig själv och andra förare. Ta bort den gamla bakljusen tar bara tio minuter att fylla.
1.
Öppna bagageluckan och dra upp duken fodret i bagageluckan på bilen. Duken fodret hålls ned av plastflikarna. Duken fodret kan dras över flikarna. Bakom duken, lokalisera bakljus församling säkras genom 8mm muttrar.
2.
Skruva loss 8mm muttrar från baksidan av bakljus församling med Ratchet och uttaget. Vrid i moturs riktning för att lossa och ta bort muttrarna.
3.
Flytta bakljus montering och tillbaka från utsidan av bilen. I 2002 Elantra bakljus montering sätts in i ett rör. Monteringen kommer att glida ut ur röret när du vicka den fram och tillbaka.
4.
Titta bakom linsen för att komma åt lamporna. Lökar kommer att komma ut genom att trycka in på lampan medan samtidigt vrida moturs. Glödlampan kommer att släppa, på den tiden, dra ut glödlampan rakt ut
5
Tryck i en ny glödlampa och vrid medurs för att låsa. . . Tryck montering tillbaka till bilen och säker genom bultning 8mm muttrar tillbaka in Byt foder i bagageutrymmet. Kontrollera om funktionen genom att vrida på bilen.


Relaterade artiklar


Hur tar jag bort baklyktor på en ättling TC?
olja specifikationer för en 2006 BMW 325i
hur du ändrar termostaten på en 1995 Mitsubishi Galant
skivbroms avlägsnande
hur man wire en Honda generator
hur man installerar en tredje rad plats i en suv
Varför lufttrycket inuti däcken på en bil ökar när bilen körs?
hur du tar bort en GM batteri
hur man köper anpassade fälgar
Hur berätta om generatorn borstar är dåliga