generator borttagning instruktioner för en Chrysler skåpbil

generator borttagning instruktioner för en Chrysler skåpbil

Generatorn på en Chrysler skåpbil är vad laddar batteriet när motorn är igång. Komma runt en del områden i motorrummet, måste du ta bort generatorn. Ta bort generatorn från Chrysler van kommer att vara i stort sett samma process och använder samma verktyg. Om den enda skillnaden du kommer att se mellan paketbilar är placeringen av generatorn på olika motorer och olika storlekar bult

Du behöver:. .
Justerbar tång
Hylsnyckel inställd.


1.
Dra ett par justerbara tång på fästmutter av batteriets positiva kabeln och lossa muttern. Dra batteriets positiva kabel bort av batteriet.
2.
Leta reda på spänningen trissan bakom generatorn. Spänningen remskiva har en liten svart rulle på botten av det som tvingar drivremmen på en motor remskiva. Anslut en tång för att armen på toppen av den spänning remskiva på samma sätt som du har anslutit dem till batterikabeln.
3.
Dra tången mot framsidan av motorn för att tvinga rullen på spänningen remskiva bort av drivrem. Ta bort drivremmen från generatorn remskiva genom att dra den av generatorn.
4.
Ta bort skruvarna från baksidan av generatorn som håller fast generatorn till motorn med hylsnyckel set. Två bultar säkra generatorn och ligger på den bakre övre och nedre kant generatorn.
5.
Skruva bort skruven som säkrar kabeln till den sida av generatorn med en lämplig- medelstora storlek hylsnyckel. Dra kabeln från generatorn dra sedan generatorn ur motorn.


Relaterade artiklar


hur man hittar en ålder av däck BF Goodrich
hur man byter glödlampor i en bil
Parlamentet påminner för 2001 Nissan Sentra
strålkastare bort på en 2002 Deville
Maryland bil inspektionskrav
installera en startmotor i en Chevrolet 454 motor
hur man byter förarsidan spegel på en 2001 Toyota Sienna
hur man byter bromsbelägg på en 1999 Jeep Cherokee
diy ersätta en bränslefilter
hur man byter köldmedium i en 98 Jeep Cherokee