hur man kan anpassa hydrauliska lyftare med motorn igång

hur man kan anpassa hydrauliska lyftare med motorn igång

Hydrauliska lyftar eliminera behovet av ventilspel justeringar där finns en fri passage mellan vipparmen och ventilen . . Tryckstången plats i mitten av lyften kroppen sitter på en kolv och våren. Lyften kropp har ett litet hål som gör att motorolja i den. När du justerar lyftar (vid vipparmarna) är pushrod stolen trycks ner i lyften kroppen en liten sträcka. Detta resulterar i en "noll piska" ordning, där det inte finns något utrymme mellan vipparm och ventil, vilket gör att pushrod plats att röra sig uppåt eller nedåt i lyften kroppen för att kompensera för slitage i ventilen tåget. Generellt gör hydrauliska lyftare inte behöver justeras men om du har isär ventilen tåget av någon anledning, är en första justering

Du behöver:.
Ratchet och Hylsnyckelsats
. Olja avvisare (tillval).
Shop trasor.


1.
Bort en ventilkåpan.
2.
Installera olja vindavvisare i tryckstången slutet av rocker arm. Du kan göra justeringen utan dem men de hjälper till att hålla oljan splatter till ett minimum. Lägg några trasor butik längs den nedre kanten på topplocket, över grenröret för att hjälpa till fånga någon olja uppbyggd.
3.
Starta motorn. Arbeta från framsidan till baksidan av topplocket, lossa sakta justeringsmuttern i mitten av vipparmen tills du hör det börjar klicka sedan sakta dra åt justermuttern tills klicka stannar. Fortsätt att sakta dra åt muttern ytterligare ett helt varv. Flytta till nästa vipparm och upprepa.
4.
Torka upp olja med en butik trasa och sätt tillbaka ventilkåpan. Ta bort de andra ventilkåpan och upprepa proceduren.


Relaterade artiklar


Classic Car kaross tips
Felsökning luftkonditioneringen i en Honda CRV
Felsökning gamla bil larm
hur man rengör ett bankerna turbo luftfiltret på en 1997 chevy
hur till låsa upp en 2003 Pontiac Grand Prix utan nyckel
hur dra åt en rem
hur du justerar strålkastare för en 2003 corolla
Var är oljepluggen sitter på min bil?
min 2000 honda startar inte
hur man beräknar motortimmar