hur man rengör en motor & ett motorrum på en 1988 mustang

hur man rengör en motor & ett motorrum på en 1988 mustang

Med tiden kommer motorn i din 1988 Mustang blivit täckt av motorn fett som har bakat på under åren. Rutin motor avfettning bidrar till att förlänga de komponenter som hjälper hålla din Mustang körs i toppskick. Det är lätt att skada en motor och små trådar kan bryta när du rensar motorn. På grund av detta bör särskilda åtgärder vidtas för att säkerställa att du minimera risken för skador på motorn medan du rengör den

Du behöver:.
Plast soppåsar.
Tape.
Motor avfettningsmedel.
Trädgårdsslang.


1.
Placera en plastpåse över luftrenaren och förgasaren och tejp runt nederkanten av påsen för att hålla eventuell vätska från att komma in på luftrenaren . Håll luftrenaren torr.
2.
Kontrollera motorns för något avskalade kablar eller lösa trådar och vidta åtgärder för att säkra dem. Dessutom noterar när dessa trådar vid en går sönder. Det blir lättare att diagnostisera.
3.
Spraya motorn med motorn avfettningsmedel. De avfettningsmedel ska göra jobbet. Ger tillräcklig tid för avfettningsmedel att bryta ner bakas på smuts och fett. Trettio minuter till en timme är tillräckligt.
4.
Spraya avfettning av motorn med en trädgårdsslang. Använd den lättaste trycket på din trädgårdsslang. Vattnet från slangen skulle tvätta bort smutsen. Använd inte en hård spray för att bryta smuts upp. Upprepa processen för besprutning motor avfettningsmedel och tvätt med en trädgårdsslang tills motorn enligt dina önskemål.
5.
Inspektera för alla avbrutna trådar och reparera vid behov. Ta bort plastpåse från luftfiltret.


Relaterade artiklar


fabriken rekommenderade däck till en 2002 Jetta diesel
hur man spola kylvätska i en 2002 BMW 325XI
skillnaderna mellan chocker, fjädrar och stag
hur man byter luften i kabinen filter för en 2005 Acura RL
hur man byter knacksensorn i en 1997 voyager
hur man byter en serpentin bälte på en 2000 Pontiac Sunfire
Jag kan inte få ut nyckeln tändningen i en grand prix
hur man ersätta förlorade nycklar för ett begagnat fordon GM
Var är filter i kabinen i chevy Silverado?
Inaktivera en bil spårningsenhet