hur man kan bli av med lukten av hund från en bil

hur man kan bli av med lukten av hund från en bil

Om du tar din hund med på bilresor, även bara korta resor till butiken, så småningom bilen kan utveckla en hund lukt. Även om din hund inte tar illa upp om din bil blir lite illaluktande, du och dina passagerare kommer förmodligen att sinnet. Unken lukt hund kan sitta en lång tid om du inte gör något åt det. Du behöver inte städa din bil klädsel och matta helt för att få detta lukta ut, även om det skulle hjälpa. Du kan bli av med den instängda hunden lukt snabbt och billigt med bara ett fåtal produkter.

Du behöver:
vinäger
. Sprayflaska.
Tyg.
Bakpulver.
Dammsugare.
Lukt neutraliserande dimma.


1.
Blanda vinäger och vatten, hälften och hälften, i en sprayflaska. Spray en liten del av tyg för att kontrollera att ättika och vatten Blanda inte kommer att blekna tyget.
2.
Spray detta över alla bilens klädsel och matta. Spray extra i det område din hund vanligen hålls (i baksätet, till exempel).
3.
Torka av alla klädsel med en mjuk trasa, om klädseln är läder eller vinyl. Annars bara att rulla ned fönstren och låta tyget lufttorka.
4.
Strö bakpulver över mattan och stoppning, vilket föreslagits av carspace. com. Lämna den på natten och vakuum upp på morgonen. De flesta av lukt, om inte alla, bör vara borta nu.
5.
Spray kupén med ett kommersiellt lukt-neutraliserande spray. Många märken finns, och erbjuder många dofter.

Tips och varningar


 • Istället för att spruta ättika och vatten kan du njuta en bit bröd i ättika och placera det på ett tefat i bilen över natten, vilket föreslagits av rd. com.
 • Om klädsel behöver rengöras ändå, och du har tid, gå vidare och använda en matta och klädsel schampo på bilens interiör. Borsta in den och vakuum upp det senare när det har torkat. Använd sedan vinäger spray eller en kommersiell lukt Neutralizer för ytterligare färskhet
 • annat hem produkt som tar bort dålig lukt är gammal kaffesump -. Bara placera dem i ett öppet kärl och lämna den i bilen över natten (don inte hälla dem på klädsel eller matta direkt som kaffe kan ge fläckar). Din bil kommer att lukta som kaffe, men det är oftast en mer behaglig lukt än hund.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en växelspaksknopp
  Anledningen till däck rotation
  hur du justerar säkerhetsbälten i en 2002 bergsbestigare
  hur du hittar VIN och motor på en Peugeot 205 GTI
  hur man programmerar en 2004 Dodge Durango nyckelbricka
  hur man byter en strålkastare på en Tahoe
  hur man kan återställa målade bil emblem
  orsakerna till att en plötslig minskning gas körsträcka
  hur man byter en spegel på en mustang
  hur man programmerar en Ford Taurus andra tangenten