hur du lagrar begagnade däck utomhus

hur du lagrar begagnade däck utomhus

Bil entusiaster och "huvuden redskap" har en tendens att sluta med minst en begagnad några däck som en följd av sin hobby. Naturligtvis, bara för att däcket används betyder inte att det är meningslöst, så förvara uttjänta däck korrekt är viktigt att se till att däcket är i gott skick när det behövs. Dessutom förvarats felaktigt däck kan bli källan till ett allvarligt skadegörarproblem ordentlig förvaring extra viktigt

Du behöver:. .
Bucket
Tvättmedel.
Svamp.
Plywood bordläggning.
Skjul eller skärmskydd.
Polyeten presenningar eller soppåsar.


1.
Tvätta varje däck med tvålvatten och en svamp innan den lagras. Fett, olja och andra vätskor fordonsindustrin har ibland en frätande effekt på däckens gummi, så rent däcket upp och låt det torka.
2.
Tvätta vita väggar däck från de mer typiska, helsvarta däck och förvara dem separat. Långvarig kontakt med svart gummi fläckar vitt gummi, förstör effekten.
3.
Ställ en planka av plywood, även fri från fett eller andra bilrelaterade fläckar på marken i en öppen skjul eller skärmskydd. Boden håller däcken i solen, men du bör inte förvara dina däck på marken. Dessutom ta bort alla bärbara generatorer eller ugnar från närheten av din lagring skjul. Dessa genererar ozon, och sprickor ozon däck av gummi.
4.
Stack däcken i lagring skjul vertikalt, vilket minimerar trötthet på gummi. Övergripande stapling komprimerar och snedvrider däcken på botten av högen.
5.
Täck däck med en ogenomskinlig tarp gjord av polyeten. Denna ytterligare skyddar däck från både sol och ozon. Detta håller också regnvatten från att samla in i däcket bottnar, där den blir stillastående och en naturlig grogrund för myggor. Ett alternativ till polyetylen tarp är att varje däck i sin egen svart polyeten plastpåse.


Relaterade artiklar


Vilka är de specifikationer för en 2000 chevy kavaljer?
hur ändrar bromsband på en Dodge lastbil
hur du tar bort den gula filmen av strålkastaren
hur man byter bladet strålkastare torkar på en r107
Inaktivera passageraren ringklockan bältet i en 2005 Toyota Camry
för däckstorlek p185/75 r14 hur ser p står för?
Hur felsöker jag en 2002 Dodge van luftkonditioneringen?
hur kan man få en bil med domkraft
vad som gör bilen bromsar skrika?
ersätta en Acura MDX bakrutetorkare