hur man kan bli av råttor i bilar

hur man kan bli av råttor i bilar

Råttor kan utgöra ett stort problem när de söker skydd i bilar, som de ofta gör i vintermånaderna. Bilägare slutar med att ta itu med söndertuggade motor ledningar, förstörde delar bil och eventuellt förstörda motorer. Att bli av med den där irriterande gnagare är inte lätt, men det kan göras. Det är viktigt att ta itu med problemet så snart som möjligt, eftersom byte av delar kan bli mycket dyrt. Och om det fortsätter att vara en aktuell fråga, kan du alltid ringa på experter för att hjälpa

Du behöver:.
Råttgift
. Rat Trap.
Cayennepeppar.
Wasabi.


1.
Städa upp området runt bilen och kontrollera att det inte finns något skräp som ligger runt. Det sista du behöver är fler råttor kryper in i din bilmotor.
2.
Strosa runt fordonet med din hund eller katt. Råttor ogillar deras lukt. Placera deras doft runt bilen motorn. Du kan göra detta genom att skära lite av hund eller katt hår och placera den under huven.
3.
Placera en burk ammoniak nära eller under bilen. Råttor gillar inte doften. De kommer sannolikt att flytta från platsen.
4.
Sätt lite spansk peppar eller wasabi runt det område där råttorna bor. Om du hittar de tuggar upp ledningar, eller en del av din motor, plats endera substansen i området.
5.
Ställa ut en råttfälla eller använda gift för att döda gnagare är ett annat alternativ. Men det är inte för alla. Kontrollera din statliga lagar först.

Tips och varningar


 • Kontrollera din statens lagar när du använder råtta fällor och råttgift, och vara försiktig med heller.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter förarsidan spegel på en 2001 Toyota Sienna
  S-10 fjärrkontroll oljefilter avlägsnande
  bilbatteri tekniska tips
  instruktioner om installation bromsbelägg
  hur man installerar bromsbackar på en 2007 ford focus
  hur man byter Serpentine belt på en 1998 Oldsmobile
  oljefilter läge på en 2008 Outlander 400
  luftkonditioneringen specifikationer för ett 1995 Lexus sc300
  hur man får fordon att passera smog inspektion
  Hur du ställer radio kontrollerna för 2002 Saab 9-3