hur du lagrar en lång pistol i en Jeep Wrangler

hur du lagrar en lång pistol i en Jeep Wrangler

Jeep Wranglers göra fantastiska terränggående fordon. Wranglers är populära jägare och andra friluftsentusiaster eftersom de är små och lätta nog att passa på de trånga stigarna och samtidigt ge gott om utrymme inne för transport av varor och gods. Jeep Wranglers erbjuder också skydd mot väder och vind, till skillnad från ATV. Jeepar kan också lätt rengöras, och baksätet är avtagbara att tillåta lagring av stora eller långa last objekt, till exempel långa jaktgevär och pistoler

Du behöver:.
Gun.
Gun fall.
Jeep.
Måttband.


1.
Placera pistol inne i en väderbeständig bärbar lås låda eller pistol påse. Jeepar är lätta att bryta sig in, och inte väl väderskyddade, du kommer att vilja se till att din pistol är skyddad från stöld och element. Om din väska inte låser, kommer du vill köpa ett lås för vapnet, som kommer att förhindra dess användning under lagring, transport eller om stulna.
2.
Mät längden på din pistol när den är korrekt inkapslad i pistolen påse eller bärbar lås rutan åtgärd då bredden på din Jeep Wrangler är tillbaka luckan område.
3.
Placera pistolen överst på bakdörren luckan, vilar den på avsatser som skapas på insidan av kroppen, ovanför bakljusen, där utbyggnaden buren fäster kroppen av Jeep.Beroende på längden av din pistol och modell av din Wrangler, kommer de flesta vapen passar i denna del av din Jeep utan att behöva ta bort baksätet.

4.
bort baksätet.Om din pistol inte passar över ryggen lucka eller du försöker att utföra flera pistoler eller andra stora föremål last, ta bort baksätet på din Jeep. Jeep Wrangler baksäte snap in och ut, så du kan ta bort sitsen genom att bläddra upp de två gångjärnen på baksidan av sätet, fällbara sätet under ovanpå sig och dra det ur bilen.Lägg din pistol på längden eller diagonalt över den nyskapade utrymme, med nosen riktad mot baksidan av Jeep.
5.

Placera pistolen innanför läppen på dörrkarmen på passagerarsidan av Jeep. Det finns utrymme liknar en cubby hål inuti kroppen av din Jeep, under läppen där dörrkarmen uppfyller dörren-placera pistolen innanför detta område, med nosen riktad mot baksidan av lastbilen.

tips och varningar


 • Kolla med din lokala brottsbekämpande att få reda på alla lagar om transport av vapen i fordon.
 • Guns är farliga och inte bör transporteras lastas eller hanteras av någon som inte upplevt med vapen. Guns kan och döda på regelbunden basis.


 • Relaterade artiklar


  Hur tar jag bort en stereo från en 1994 taurus?
  hur man ansluter en mp3-spelare till en bil cd-spelare
  avgaser svetsning tips
  Hur installerar jag en F-150 billet grill?
  hur man installerar en eftermarknad cd-spelare i en 96 audi a4
  nyckellösa fjärrprogrammerar instruktioner för en 1993 Buick Roadmaster
  fluga avgassystem tips
  hur du tar bort Thule lasthållare
  Hur får jag kraft från en 2,5-liters jeep?
  Hur anpassar jag Lancer Evolution?