fördelarna med att ha ett system luftintag i ett 2002 Celica

fördelarna med att ha ett system luftintag i ett 2002 Celica

Toyota Celica motorer fungerar på en vanlig luftintaget system som kommer direkt från fabriken från tillverkaren. . Även om detta intag är antagligen tystare än din vanliga eftermarknaden luftinloppssystem det generellt har massor av vändningar i rörsystemet och är begränsat i motorrummet. Detta orsakar inte bara varm luft utan också mindre luft når din motor, hindrar dig att få optimal prestanda från din motor.

Horsepower

Mest luftintag system använder 3-tums rör som gör att din motor för att få en högre volym av kall luft. Ju mer luft som når motorn kammare desto mer bränsle kommer du att kunna bränna, vilket gör din motor mer kraftfull.

Luftfilter

Nästan varje eftermarknaden luftinloppssystem har återanvändbara luftfilter som inte bara hjälp miljön men sparar pengar på lång sikt också. Luftfilter är miljövänliga.

Throttle

En ökad gasrespons är en stor fördel. Den ursprungliga intaget systemet som kommer beståndet med Toyota Celica skickar allmänt varmare luft till motorn. Detta gör att Celica att förlora makt och att ha en längre svarstid. När du har installerat en eftermarknad system luftintag du känner ett kraftigt uppsving när du trycker ner på gasen.

Fuel Economy

Du kan spara pengar på gas, en annan fördel med att lägga till ett system luftintaget till din Toyota Celica. Du kommer att tillåta mer luft för att nå ditt motorn på grund av den större rör och svalare luft och som ett direkt resultat du kommer att använda mindre bränsle och få mer kraft ur din motor.


Relaterade artiklar


hur du ansluter släpvagn ljus till en Toyota pickup
fender rulle instruktioner
Hur ställer jag klockan på en eftermarknad jvc stereo?
hur man målar fälgar lager honda
Hur ändrar jag på radio i min Chrysler Sebring jxi 2000?
om svanhals missöden för dummies
auto pin striping idéer
Hur köper jag en kompressor för en Saab?
Felsökning pionjär ampere
hur man hittar en fabrik subwoofer i en 2004 Saturn Vue