fender rulle instruktioner

fender rulle instruktioner

Bil och lastbil fendrar utvidga förbi utsidan av beståndet hjul och däck med en mjuk båge i den yttre läppen. Bil entusiaster vill ofta placera större eller stora däck och hjul på ett fordon att förbättra sitt utseende eller för bättre framkomlighet med en bredare täckningsområde. En Fender valspressar den innerskärm läppen utåt och plattar det så större däck och hjul får plats på ett fordon utan gummit gnugga på fendern metall

Du behöver:.
Rörtång
Domkraft.
Värmepistol.
Pallbockar (tillval).


1.
Ställ fordonet på ett plant, stabilt underlag. Applicera en rörtång på ett hjul lug nut. Vrid nyckeln moturs för att justera muttern tre revolutioner. Upprepa denna process för ytterligare muttrarna.
2.
Placera en domkraft under bilen och höja den så att däcket är ca 4 inches från marken. Bort varje lug nut med nyckeln moturs sedan dra dem rakt av.
3.
Placera ena handen på varje sida av hjulet och dra det rakt ut.
4.
Rikta in skruvhålen i framskärm rullen flänsen med hjulbultarna på hjulet och tryck framskärm rullen på hjulet. Sätt ett hjul mutter på varje klack bulten och dra åt den medurs.
5.
Vrid handratten på vänster sida av fendern rullen motsols för att lossa den övre axeln. Center överst hjulet mot innerskärm läppen. Håll rullen på plats och dra åt ratten, vrida det medurs för att låsa den i läge.
6.
Vrid spärren på höger ovansidan av fendern rullen för att ändra vinkel på rullen på läppen så att den sitter jäms med fender läppen. Vrid spaken i den riktning som rullen behöver flytta. Till exempel, vrid spaken ifrån dig för att flytta rullen från dig och mot dig för att flytta rullen mot dig.
7.
Vrid tryck längst ned av fendern Roller-ratten till tryck lätt på framskärm läppen.
8.
Krama avtryckaren av en värmepistol och styra den över fendern läppen för att värma området. Passera värmepistol vänster och höger över framskärm läppen i ungefär fyra minuter.
9.
Ta tag i mitten av fendern rullen med ena handen och svänga åt vänster och höger att hålla nere fender läppen. När rullen är att trycka på läppen, kommer verktyget behöver mer tryck för att fortsätta processen. Dra åt bar för att hålla rullen säkert mot läppen. Fortsätt med detta, lägga värme och skärpa rullen tills läppen pressar utåt och är platt.
10.
Bort rullen genom att släppa trycket bar i en moturs, ta bort varje hjul mutter i medurs och dra rullen rakt av.
11.
Placera den nya bredare däck på fälgar på muttrarna. Släpp domkraft för att låta hjulet nuddar marken och skruva åt lug nut helt medurs.
12.
Upprepa processen för varje framskärm på fordonet som kräver rullande för att passa större däck eller hjul.

tips och varningar


 • Jack stötfångaren på en bil upp och placera den på pallbockar för att rullen antingen båda fram eller bak skärmar på en gång .
 • Dra inte åt bar att pressa läppen tätt på första passet. Denna åtgärd kommer att pressa läppen stängd och spricka färg på läppen.
 • Dra åt muttrarna helt, efter att ha bytt ett hjul, för att säkra den på fordonet. En delvis tät hjul vickar kan lossna och orsaka svåra olyckor.


 • Relaterade artiklar


  hur du ansluter släpvagn ljus till en Toyota pickup
  hur man köper ronoco skotrar
  hur du programmerar din saturn Keyless fjärrkontroll
  hur man installerar en kall luftintaget på en ’02 medborgerlig
  hur man byter dimljus på en mazda 6
  diy auto färgton
  hur man byter en motorcykel avgassystem
  hur du ställer klockan på en pionjär bilradion
  hur du tar bort en CD-spelare från 2007 års Tiburon
  2-vägs vs 3-vägs bilhögtalare